HISENSE Hráčem 18. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 16.04.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vojtěch Tomíček

89%

Dvaadvacetiletý Vojtěch Tomíček obléká čerstvě od začátku jarní části dres Strahovic, kam přestoupil na hostování z Kravař. Dvaadvacetiletý útočník je odchovancem klubu TJ Spartak Rohov, kde nastartoval svou fotbalovou kariéru. Žákovskou kategorii musel již absolvovat ve vedlejší vesnici Strahovicích. Později si jeho talentu všimli v Kravařích, kam přestoupil v dorosteneckých letech. Tam strávil zatím své nejlepší fotbakové roky, neboť si mohl v dresu Kravař zahrát nejen vyšší soutěže dorostu, ale být i součástí A-mužstva, které v posledních letech patří mezi lídry soutěže v I.A třídě. O jeho přestupu do Strahovic rozhodla menší herní praxe, neboť v Kravařích nebyl tolik vytěžovaný. Po přestupu do Strahovic hraje stabilně v základní sestavě a trenérům se za to odvděčil důležitou vstřelenou brankou proti Kozlovicím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Filip Chvěja 3%
3. Matyáš Černín 3%


0

V průběhu uplynulého týdne se uskutečnilo další kolo hlasování fanoušků o hráče kola. Toto hlasování mohlo konečně přinést vítěze z jiného týmu než ze Staré Bělé, jako tomu bylo doposud. A tak se také stalo, neboť v sestavě tentokrát zástupci ostravského celku chyběli. Vítězem čtvrtého jarního kola hlasování a titul Hráč kola si vysloužil strahovický útočník Vojtěch Tomíček, který zvítězil se suverénním poměrem 89% všech odevzdaných hlasů. K jeho vítězství dopomohl dobrý výkon v posledním kole, kde jednou brankou přispěl k důležitému vítězství svého týmu nad Kozlovicemi. Na děleném druhém a třetím místě skončili se ziskem 3,5% hlasů brankář Filip Chvěja, který dopomohl Darkovičkám získat cenný bod proti Staré Bělé, a hradecký útočník Matyáš Černín, jenž vstřelil branku lídrům z Kravař.  

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.