HISENSE Hráčem 15. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 26.03.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marek Švábík

77%

Vítězný MAREK ŠVÁBÍK (29 let) je odchovancem vítkovického klubu. Mládežnická léta strávil také v dresu Třince, speciálně v období juniorky. Má bohaté zkušenosti s vyššími soutěžemi. Po přechodu mezi muže hrával třetí ligu za Zábřeh na Moravě, čtvrtou ligu (divizi) zakusil v dresech Petřkovic či Havířova a pátou nejvyšší soutěž, tedy krajský přebor, válel v barvách Pusté Polomi a nedávno ještě za Hlubinu, odkud před sezónou odešel do nynějšího působiště ve Staré Bělé. Zatímco dříve hrával více v útoku, s postupem věku se zapojuje stále více i do zadních řad. Přesto choutky na výlety dopředu se z něj nevytratily, o čemž se o víkendu přesvědili i soupeři ze Štěpánkovic.

V nejbližších hodinách se tak můžete těšit na rozhovor s tímto hráčem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Kalous 7%
3. Martin Krpec 5%


0

Jarní sezóna byla v uplynulém víkendu zahájena a díky tomu proběhlo přes týden rovněž úvodní hlasování fanoušků o Hráče kola. My vám nyní přinášíme jeho výsledky. Zcela přesvědčivě se ziskem 77% všech získaných hlasů zvítězil starobělský univerzál Marek Švábík, jenž se s bilancí 1+1 podepsal na výhře svého týmu proti Štěpánkovicím. Na druhém místě se díky zodpovědnému výkonu proti Krásnému Poli umístil kozmický středopolař Lukáš Kalous, jenž získal 7% hlasů. Třetici nejlepších doplnil se ziskem 5% hlasů kozlovický matador Martin Krpec, když gólem a několika dalšími povedenými akcemi pomohl získat svému týmu bod na půdě Mokrých Lazců. Všem fanouškům, kteří se zapojili do hlasování, děkujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.