Hráčem 8. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 25.09.2022

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Krpec

42%

Cenné ocenění Hráče 8. kola získal 35-letý záložník MARTIN KRPEC, který nastupuje v dresu letošního nováčka z Kozlovic. Místní odchovanec, jenž prošel mládežnickými základnami oddílu ve Frýdku-Místku, přispěl notnou dávkou k vítězství Kozlovic na hřišti v Hradci nad Moravicí. Během zápasu byl dost aktivní a jezdil, jak se lidově říká, po prdeli. K výhře navíc přispěl bilancí 1+1, když první gól týmu připravil spoluhráči Václavíkovi a druhou vstřelil sám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Dušan Novák 23%
3. Adam Babušík 13%


0

V hlasování o Hráče 8. kola se po delší době na předních místech umístili zástupci jiných klubů než jen tradičně z Ludgeřovic a Staré Bělé. Tentokrát si nejvíce hlasů, konkrétně 42 % čísly řečeno, vysloužil kozlovický středopolař Martin Krpec. Na druhém místě skončil štěpánkovický zkušený bek Dušan Novák se ziskem 13 % a trio zkušených borců doplnil na třetím místě s 13 % další ostřílený zadák, a sice Adam Babušík, jenž hájí kozmické barvy. Všem fanouškům, kteří se zapojili do hlasování, děkujeme. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.