Hráčem 7. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 18.09.2022

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Patrik Firášek

42%

Dvaadvacetiletý záložník a odchovanec vítkovického fotbalu PATRIK FIRÁŠEK se v současnosti řadí již ke stálým členům starobělské sestavy. Na hřišti vyniká především neúnavnou bojovností a dobrým přehledem ve hře. Příležitostně se zapíše i do střelecké listiny. Nominaci do sestavy kola si vysloužil za poctivě odježděný zápas proti Chlebičovu, kde se sice střelecky neprosadil, ačkoliv měl k jedné trefě velmi blízko, nicméně jeho přínos byl v zápase průkazný, za což sklidil i pochvalu svého trenéra Marka Lišaníka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Aleš Lefenda 29%
3. Daniel Martiník 16%


0

Máme za sebou další hlasování fanoušků, tentokrát o Hráče 7. kola, ve kterém zvítězil opět zástupce z ostravského oddílu FK Stará Bělá, jmenovitě Patrik Firášek, který hrává na postu záložníka a příležitostně i jako útočník. Vítěz tohoto kola obdržel od fanoušků 42 % hlasů. Na druhém místě se umístil štěpánkovický brankář Aleš Lefenda s 29 % hlasů a na bronzovém stupínku skončil s počtem 16 % hlasů ludgeřovický středopolař Daniel Martiník. Všem fanouškům, kteří se zapojili do hlasování, děkujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.