Hráčem 5. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 04.09.2022

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Dziža

84%

Zkušený 28-letý záložník Jakub Džiža patří v celku ze Staré Bělé mezi hlavní tahouny. Na hřišti patří k tvůrcům hry, často u něj začínají útočné akce, a to přímo za pochodu hry, anebo při rozehrávkách. Znalci soutěže si určitě povšimnou jeho neskutečně dlouhých autů, které umí zahrávat opravdu bravůrně. No a když je potřeba, umí vzít zodpovědnost sám za sebe a prásknout do toho a vsítit nějaký ten důležitý gól. Tak jak se tomu stalo v předešlý víkend, kdy přispěl k výhře nad Darkovičkami dvěma přesnými zásahy. Ne nadarmo si jej trenér Marek Lišaník cení natolik, že mu svěřil kapitánskou pásku a roli vůdce týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Preisner 9%
3. Petr Klimek 2%


0

Máme tady výsledky hlasování fanoušků o Hráče 5. kola, kde se do první trojice dostali zástupci ostravských klubů. Podruhé za sebou se vítězem hlasování stal hráč ze Staré Bělé, tentokrát jste nejvíce hlasů přidělili záložníkovi Jakubu Džižovi, který zvítězil naprosto s přehledem se ziskem 84 % všech hlasů. Na druhém místě se umístil jeho spoluhráč Tomáš Preisner, jenž hájí starobělskou svatyni. Ten získal 9 % hlasů. A na třetím místě se s 2 % hlasů umístil Marek Zábranský, jenž vyztužuje obranné řady letošního nováčka z Krásného Pole. Všem fanouškům, kteří se zapojili do hlasování, děkujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.