Hráčem 3. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 21.08.2022

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Pěntka

70%

Michal Pěntka podal v uplynulý víkend skvělý výkon, když dvěma přesnými zásahy pomohl otočit nepříznivý stav a nemalou mírou přispěl k vítězství Ludgeřovic na horné půdě ve Staré Bělé. Kromě dvou vstřelených branek trefil i tyč a pořádně zatápěl ostravské obraně. Nebýt drobného zranění a předčasného střídání, kdo ví, zda by se zkušený matador neradoval třeba i z vytouženého hattricku. K vítězství v hlasování mu gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Patrik Ožvolda 18%
3. Martin Vavroš 7%


0

Máme tady výsledky hlasování fanoušků o Hráče 2. kola, kde se do první trojice dostali dvoubrankoví střelci uplynulého víkendu. Vítězem hlasování se s obrovským náskokem stal ludgeřovický útočník Michal Pěntka, jenž obdržel 70 % hlasů. Na druhém místě skončil s 18 % všech hlasů ostravský útočník Patrik Ožvolda, jenž hájí barvy Krásného Pole. Třetí příčku v hlasování si vysloužil Martin Vavroš, který hraje na postu levého krajního beka v dresu Jistebníku. Všem fanouškům, kteří se zapojili do hlasování, děkujeme.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.