Hráčem 1. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 15.08.2021

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Brousek

39%

Hráčem kola se stává hráč Nových Hradů, útočník Jakub Brousek, který v zápase proti Římovu vstřelil dvě branky a nasměroval svůj tým k vítězství. Po jeho střele a zásahu hostujícího hráče byla udělena červená karta a nařízený pokutový kop, který vedl k brvní brance. Další branku Hradů již přidal sám, když si skvěle naskočil na rohový kop. Svůj gólový účet rozšířil hned o pár minut později, kdy chladnokrevně proměnil svůj samostatný nájezd na branku Římova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vítězslav Jelínek 39%
3. Martin Kudláček 12%


0

První kolo hlasování je za námi, kde se v napínavém hlasování rozhodovalo mezi hráči Nových Hradů. Nakonec o pár hlasů zvítězil Jakub Brousek před Víťou Jelínkem. Oba se velkou měrou podepsali pod vítězství nad Římovem. Jakub svými dvěma góly a Víťa svou defenzivní činností a organizací hry.  Na třetím místě zůstal hráč Žabovřesk Martin Kudláček, který vsítil v zápase oba góly svého týmu a rozhodl o vítězství. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.