Hráčem 5. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 08.09.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Valenta

52%

Poprvé v letošním ročníku se dostane jako nejlepší Hráč kola ke slovu zástupce z řad nováčka v soutěži z SK Dobré Vody v zastoupení Tomášem VALENTOU. Tomu se stejně jako celému jeho mužstvu vydařil velice zápas na hřišti ve Srubci, kde zvítězili 2:0. Právě Tomáš byl hráčem, který vstřelil obě branky svého týmu. Za odměnu mu poté byla nominace do Sestavy kola a v konečném součtu hlasů ocenění nejlepšího Hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Slavík 45%
3. Pavel Pokorný 1%


0

V hlasování o nejlepšího Hráče 5. kola přišla veliká spousta hlasů, které si ale víceméně rozdělili dva fotbalisté a svedli tak vyrovnanou bitvu o vítězství v anketě. O 3. místo svedl boj zbytek nominovaného pole a bronzovou příčku nakonec obsadil Pavel POKORNÝ ( TJ Sokol Žabovřesky ), který se trefil v domácím zápase do sítě Lokomotivy ČB "B". Po již avizované urputné bitvě mezi prvními dvěma hráči se ve finále musel spokojit s 2. místem Jakub SLAVÍK ( SK Zliv ), jehož čistý hattrick podtrhl výborný výkon celého týmu ve druhém poločase proti nevyzpytatelnému soupeři z Úsilného. 1. místo získal taktéž mladý ofenzivní hráč Tomáš VALENTA ( SK Dobrá Voda ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.