HISENSE Hráčem 22. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 19.05.2024

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Grigarčík 25%
3. Patrik Doležal 16%


0


Máme za sebou další hlasování fanoušků, a sice anketu Sestava 22. kola naší soutěže. Z něj vyšel vítěz, kterým se po krátké době stal pět strahovický zástupce. Zatímco před dvěma týdny patřilo prvenství Michalu Malchárkovi, nyní si stejný pocit z vítězství v ankete užívá jeho bratranec VOJTĚCH MALCHÁREK. Ten se v uplynulý víkend značnou mírou podepsal na vítězství svého týmu, když rozdával účinné asistence a i sám hrozil. Branky se sice nedočkal, ale i tak byl na hřišti nejvíce vidět. Od fanoušků získal celkem 40 % všech hlasů.

Na druhém místě skončil se ziskem 25 % hlasů štěpánkovický útočník MICHAL GRIGARČÍK, který v posledních týdnech chytl střeleckou formu a dalšími dvěma brankami přispěl k důležité výhře svého týmu v bojích o udržení.

Třetí příčka patří současnému tahounovi ostravského týmu ze Staré Bělé, šikovnému útočníkovi PATRIKU DOLEŽALOVI, jenž rovněž v poslední době pálí o stošest a dalším hattrickem pomohl srazit soupeře z Chlebičova. Bronzový stupínek si vysloužil za zisk 16 % hlasů. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.