HISENSE Hráčem 21. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 12.05.2024

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Karel Adamec

38%

 

KAREL ADAMEC je zkušený 37-letý matador ludgeřovické obrany. V její řadě působí aktivně od sezóny 2022-23. Trenér si jej pochvaluje pro svou zarputilost a maximální bojovnost. Byť si občas neodpustí utrousit nějakou tu chybičku, patří k hráčům, kteří zanechají na hřišti všechno, co jeho tělo může vydat. Přesně tohle byl i obraz hry, kterou se prezentoval v důležitém zápase ve Starém Jičíně. Jeho fotbalová kariéra je výhradně spojena se dvěma týmy. A to s Ludgeřovicemi a Hošťálkovicemi. Jednu sezónu odehrál i v dresu Darkoviček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Grigarčík 35%
3. Daniel Velart 10%


0

Máme za sebou další hlasování fanoušků v anketě Sestava 21. kola naší soutěže. Z něj vyšel vítěz, kterým se stal ludgeřovický obránce KAREL ADAMEC, který si za svůj poctivý defenzivní výkon proti Starému Jičínu vysloužil nejen nominaci do sestavy kola, ale i 38% všech odevzdaných hlasů, které mu zajistilo prvenství v této anketě.

V těsném závěsu se ziskem 35% hlasů skončil na druhém místě štěpánkovický forvard MICHAL GRIGARČÍK , kterému nominaci zajistil dvoubrankový příděl do sítě Bolatic, díky nemuž jeho tým ovládl místní derby.

Bronzový stupínek obsadil za své dirigentství libhošťský stoper DANIEL VELART, který dokázal odrážet souboje soupeřů z Bělé při standardkách. Za svůj výkon získal od svých fanoušků slušných 10% hlasů v anketě. 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.