EXPERT TIP - 11.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 6.11.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Mráček

Čas nezadržitelně beží dál a kalendáře ukazují další čtvrtek. A pro nás to znamená jediné, pojďme se opět trochu navnadin na další kolo a další hrací dny. Představme si nadecházející soupeře a pobavme se o tom, které utkání se vyplatí nejvíce navštívit. To je ale ostatně na Vás a na Vašem rozhodnutí. Teď se ale opravdu pojďme na vše podívat více z blízka s tipy našeho experta, Tomáše Mráčka. Přeji příjemnou zábavu a dobrou volbu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 44 - 25 - 31 %
Komentář experta:

Velmi atraktivní zápas. Velmi dobré výsledky z posledních kol by z Baníku mohly dělat mírného favorita, ale nesmíme zapomínat na to, že se hraje v Lázních, které doma umí předvádět velmi kvalitní výkony. Je jasné, že Baník bude určovat tempo a po většinu zápasu by měl tlačit. Jde o tom, jak se dokáže koncentrovat při střelbě a jak bude využívat svých šancí. Nesmí nic podcenit a nesmí se dostat do pozice ztrácejícího týmu.

Tip experta: 2 13 - 19 - 68 %
Komentář experta:

Kšice zatím nejsou příliš stabilní. To Kostelec ano, vše se odvíjí jen od toho, jak se mu daří v zakončení. Přesto se odvážíme říci, že proti Kšicím by se měl rozstřílet a na body nejspíš dosáhne.

Tip experta: 2 6 - 0 - 94 %
Komentář experta:

Tady je favorit celkem jasný. Damnov je na kolenou a od začátku sezóny se hodně trápí. Černošínu se také nedaří podle představ, ale proti Damnovu by se měl rozehrát. Hladce zvítězí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

I tady je favorit naprosto jasný. Studánka se rychle vzpamatuje z porážky z minulého týdne a proti Záchlumí bude mít vše pod kontrolou. Dočká se minimálně tří branek a pravděpodobně si udrží i čisté konto.

Tip experta: 1 81 - 6 - 13 %
Komentář experta:

Halže a Lom. To je velmi atraktivní zápas, u něhož je těžké určit favorita. Oba týmy rádi hrají útočně a na obranu se tolik nezaměřují. Rozdíl je spíše v tom, že Lom dává málo gólů, kdežto Halži koncovka tolik netrápí. Pokud ale Lom ohlídá Mrenku, bude Halže poloviční. Přesto nejspíš na své půdě zvítězí.

Tip experta: 2 31 - 6 - 63 %
Komentář experta:

Jiskra má kvalitní tým, ale proti Stráži bude jasně v roli out-sidera. Sokol si pravděpodobně vše ohlídá a bez potíží mladého soupeře skolí. Stráž si své body hladce ohlídá.

Tip experta: 2 13 - 19 - 68 %
Komentář experta:

Tatran je určitě favoritem, ale momentálně je hodně nestabilní. Sedliště se naopak dost zlepšilo a je možné, že by mohlo Přimdu hodně potrápit. Nejspíš se bude rozhodovat až ve druhé půli. Tatran by si měl ale zápas ohlídat.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Trnka 4
2. Radek Černý 3
3. Jaroslav Šedivý 3
4. Filip Bedecs 3
5. Libor Novák 3
6. Miloslav Benda 3
7. Tomáš Mráček 3
8. Michal Foltas 2
9. Jakub Cingroš 2
10. Tomáš Čižmár 2
11. Dominik Vokroj 2
12. Pavel Kotva 2
13. Tomáš Moravec 2
14. Marek Kolàřský 1
15. Jaroslav Černý 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.