1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro vybojovalo další těžké body, tentokrát veze plný počet z Lázní


Branky


78. J. Kaluba - 48. P. Smolek , 60. J. Balogh
0

Nováček soutěže dál pokračuje ve spanilé podzimní jízdě, kteoru překvapuje nejednoho experta. Stříbro po svém postupu prochází soutěží, jako nůž máslem a dál se veze na vysoké vlně. Tentokrát si dokázalo poradit i s kvalitním týmem Lázní, které prohrály už podruhé vřadě. I tak by se alě měly po víkendu díky velmi dobrému skóre za každou cenu udržet v první pětici. Je ale jisté, že jednoduché to nebudou mít ani příští týden v Bezdružicích, kde je čeká poslední zápas podzimní části sezóny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrnější poločas

Stříbro předem moc dobře vědělo, co jej v utkání s Lázněmi nejsíš čeká a z čeho budou chtít domácí těžit. Asi i proto se do útoku úplně bezhlavě netlačilo a hrálo raději opatrně se zajištěnou obranou. Drželo tedy balón a snažilo se kombinovat, ale do šestnáctky soupeře se tak často nedostávalo. Co se defenzivy týče, oba týmy předvedly velmi kvalitní výkony bez jediné chyby. V ofenzivě už opatrnost oba výrazně svazovala. Žádný z týmů se i přes pár drobnějších šancí totiž v první půli prosadit nedokázal a do šaten se muselo odcházet za bezbrankového stavu 0:0.

Rychlá branka Smolka hodně pomohla

Lázně možná očekávaly velmi podobný průběh, jaký diváci sedovali v první půli, jenže Stříbro se pokusilo v rychlosti zvýšit ofenzivní aktivitu a zkusit z toho během chvíle něco málo vytěžit. A povedlo se, než se Lázně zformovaly a rozkoukaly, dostal Stříbro do vedení kanonýr Pavel Smolek. Stříbro bylo ve vedení a bylo jasné, že je teď hodně blízko úspěchu, ale stále muselo být ve střehu. Chvíli se pokračovalo v opatrnějším tempu, ale Lázně postupně přidávaly v ofenzivní činnosti a tlačily se dopředu. Musely hru trochu otevřít a Stříbro vědělo, jak toho využít. Trpělivě si počkalo na vhodnou chvíli a pak chladnokrevně udeřil Ján Balogh, bylo rozhodnuto. Do konce zbývalo sice třicet minut, ale tohle už by si Stříbro mělo zvládnout ohlídat. Lázně s blížícím se závěrem ještě hodně zlobily a asi dvanáct minut před koncem dokonce vsítil Jan Kaluba kontaktní branku. Přes veškerou snahu už jim ale k vyrovnání v závěrečné desetiminutovce nic nepomohlo. Stříbro už si své body ohlídalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Stříbro patří k jedním z nejlepších týmů soutěže, takže jsme očekávali těžký a opatrný zápas svázaný taktikou. A bylo to tak, oba týmy hrály hodně soustředěně. My se nechceme na nic vymlouvat, ale hráli jsme v hodně vykombinované sestavě, protože nás skolila chřipka. přesto jsme se soupeřem drželi krok. Na to, v jaké jsme byli sestavě jsme odehráli výborný zápas a já nemohu klukům nic vyčíst. Dostali jsem dvě velmi laciné branky a naše šance v závěru utkání jsme nevyužili. Soupeře hodně podržel brankář. S naším výkonem jsem spokojený.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Utkání jsme po taktické stránce zvládli dobře. Ve druhé půli jsme dali dva rychlé góly, a tam se utkání zlomilo. Soupeř mi nepřišel tak dobrý a těžký. Nevím, jestli byl v plné sestavě, ale určitě jsme očekávali více. Trochu se předvedl až v závěru, když vsítil kontaktní branku, ale my jsme to už zvládli. Za tři body jsme rádi, stále se držíme tam, kde se držíme, takže nemůžeme být nespokojení.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - J. Píha [-] , M. Stehlík [-] , J. Zábranský [-] , M. Pohlot [-] (65. J. Kaluba [-] ) , P. Hampapa [-] , P. Hospodářský [-] , P. Rašín [-] (65. J. Bock [-] ) , K. Praizler [-] , M. Surovčík [-] , F. Vacata [-]

TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - M. Charvát [-] (44. D. Brácha [-] ) , J. Balogh [-] , T. Mráček [-] (80. J. Křelovec [-] ) , K. Blažek [-] , A. Mikulovský [-] , J. Trnka [-] (80. M. Kovačka [-] ) , A. Šimek [-] , P. Smolek [-] , K. Šaman [-] , A. Němec [-]

ŽK: 15. M. Surovčík , 44. P. Hampapa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chval Pavel - ŠAŠEK Miroslav (N), HONZÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.