Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž si poradila v Bezdružicích, hladké tři body s čistým kontem


Branky


0

Stráž byla v tomto utkání určitě jasným favoritem a na hřišti to dokázala potvrdit. Od začátku měla více ze hry a už po prvních pětačtyřiceti minutách bylo v podstatě rozhodnuto. Stráž nakoenc celý zápas zvládla bez potíží, vše měla pod kontrolou a nakonec zvítězila v poměru 5:0. Hladce si tak připsala další tři body a díky nim opět odskočila odskočila některým konkurentům. V tuto chvíli už s ní jedno kolo před zimní přestávkou drží krok pouze Stříbro. Bezdružice spadly až na osmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidné zvyšování

Stráž měla od první minuty navrch a dokázala souepře velmi efektivně držet na uzdě. Bezdružice si během první půle i přes veškerou snahu nedokázaly vytvořit témě nic. V podstatě hrála jen Stráž, která se do šancí prokosávala postupným průchodem ve velmi klidném tempu. A k tomu občas přidala gól. Poprvé se trefila ve třinácté minutě, když přesně mířil Ondřej Pták a od té doby vedla. Bezdružice sice ještě dlouho vzdorovaly, cítily sovu šanci a skvěle bránily, ale když ve třicáté minutě přidal druhou branku Miloslav Jedlička, bylo jasné, že teď už jsou ve velmi obtížné situaci. Trochu je přešla chuť a Stráž v poklidu přidala ještě jednu trefu, o níž se znovu postaral Miloslav Jedlička, a do kabin už odcházela s jasným náskokem.

Rychlá branka a pohodový zbytek zápasu

Ve druhé půli Stráž na nic nečekala, vlétla do zápasu ve velkém tempu a rychlou brankou Františka Veselého souepře definitivně vyřadial ze hry a připravila jej o veškeré naděje. Jiskra už ani neměla pořádně snahu se zápasem ještě jakkoli něco udělat, a tak se druhá půle už v podstatě jen v poklidu dohrávala s balónam ne kopačkách hostů někde mezi šestnáctkami. Dlouho to vypadalo, že už je úpný konec a nic už se v utkání nestane. Závěr ale ještě laespoň trochu okořenil svým zásahem Vlastimil Svoboda, který jen upravil skóre na koenčných 5:0. Více už se ale nestalo, Stráž zaslouženě vyhrála a domů odvezla všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Stráž potvrdila roli favorita. Hrála skvěle a na jejich hru se moc hezky koukalo. Přesto byla celkem hratelná a my jsme s ní dokázali asi deset minut držet krok. Pak nám ale nějak ztuhli nohy a hráli jsme v hrozné křeči. Nezvládli jsme to. Dnes rozhodla hlavně zkušenost, které měla Stráž více. Máme hodně mladý tým, a to se pod tímto utkáním podepsalo.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - J. Michalčák [-] , V. Gábor [-] - D. Szegecs [-] , D. Maroušek [-] (70. R. Fojtík [-] ) - P. Dvořák [-] , L. Čada [-] - M. Dvořák [-] , J. Štrunc [-] , J. Hochgesandt [-] , M. Dvořák [-]

TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] - F. Veselý [-] - M. Jedlička [-] - K. Rada [-] , M. Lapský [-] (68. V. Borys [-] ) , O. Pták [-] (85. P. Svoboda [-] ) , D. Zavalaný [-] , M. Novotný [-] (85. L. Koubek [-] )

ŽK: 82. M. Dvořák - 15. D. Rubant , 48. M. Jedlička , 63. F. Veselý .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - FRIEDENBERGER Robert (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.