Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka si poradila s out-siderem, Záchlumí odjíždí s prázdnou


Branky


0

Po porážce ve Stráži, tedy na hřišti lídra soutěže si mohlo doma Dynamo spravit chuť na největším out-siderovi soutěže. Na posledním týmu tabulky, Motoru Záchlumí. Studánku nejspíš nehnala takov motivace a rozhodně neodehrála zrovna nejzodpověděnjší utkání. Přesto ale měla vše pod kontrolou a nakoenc dokázala bez větších potíží zvítězit v poměru 5:2 a získat všechny tři body. Záchlumí tak odjíždí s prázdnou, i když bylo ještě patnáct minut před koncem dost slušně ve hře. Na posledním místě ale zůstane. Studánka je třetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý úvod, Vlček Dynamo uklidnil

Dynamo začalo snad nejlépe, jak jen mohlo. Už v první minutě, z první akce utkání a z prvního střeleckého pokusu, vytěžilo první branku zápasu, když dokázal rozvlnit síť Martin Vlček. To dodalo Studánce více klidu a od té doby hrála bez jakéhokoli stresu. Zkušeně mdržela soupeře na uzdě a vše měla pod kontrolou. V pětadvacáté minutě přidal Martin Vlček další branku a zdálo se, že je v podstatě rozhodnuto. Pak už ale Dynamo polevilo možná až příliš, dopuštělo se chyb a později jedné využil Miroslav Štrejn. DOmácí si s tím ale nelámali hlavu, dál hráli v klidu svůj fotbal a do konce poločasu ještě navýšil skóre Dalibor Marek. Do šaten se tak odcházelo za stavu 3:1.

Karel Štrejn zápas trochu zdramatizoval

Studánka se ve druhé půli už příliš nesnažila, spíše se pokoušela hrát v klidu a hru kontrolovat. Zpočátku se jí to dařilo, ale později se dokázal díky jejímu polevení prosadit Karel Štrejn a kontaktní branka dala Záchlumí novou naději. Jenže Motor neměl na to, aby se zápasem ještě něco udělal. Studánka se začala snažit zase torchu více a nedávala mu prostor. Vše měla pevně ve svých rukách a asi patnácti minut před kocnem definitivně rozhodl čtvrtým zásahem Jakub Klesa. Pak už se zápas z obou stran jen v poklidu dohrával. Zaslouženou výhrou Dynama už nic neotřáslo. Ba naopak, v závěru přidal ještě jednu branku Radek Černý, který vše jen podtrhl. Dynamo má všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Byl to opět soupeř ze spodních pater tabulky, což je pro nás vždy problém. My se prostě nedokážeme proti takovým dost vybičovat. A opět to bylo hrozné. Dělali jsme hodně chyb a náš výkon byl katastrofální, přesto jsme vstřelili dost branek a dokázali jsme to nějakým způsobem kontrolovat. Záchlumí nebylo vůbec špatné a hrálo hodně dobře. My jsme se dnes k našim nejlepším výkonům vůbec nepřiblížili a ještě jsme se museli v jednu chvíli třást o výsledek. Body ale máme, to je důležité.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: Dnes rozhodla produktivita. Myslím, že jsme s favoritem dokázali držet krok a odehráli jsme vyrovnané utkání. I my jsme měli dost šancí a rozhodlo jen to, že jsme nedali góly. To je vše. S naším výkonem můžeme být určitě spokojení.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - D. Lončík [-] , T. Vlček [-] , T. Diviš [-] (69. R. Mráz [-] ) - M. Bureš [-] , M. Ruda [-] (57. J. Hubálek [-] ) , J. Klesa [-] , L. Novák [-] - O. Janovec [-] , D. Marek [-] (76. R. Černý [-] ) , M. Vlček [-]

TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - J. Mička [-] (55. A. Sabovčík [-] ) , M. Baum [-] , D. Kasič [-] , L. Dýdek [-] , M. Vácha [-] , M. Štrejn ml. [-] , M. Voříšek [-] , K. Štrejn [-] , M. Tót [-] , L. Hrabák [-]

ŽK: 62. M. Baum , 86. K. Štrejn .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.