EXPERT TIP - 11.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 6.11.2016


Zpět na experttip

Tomáš Mráček

Čas nezadržitelně beží dál a kalendáře ukazují další čtvrtek. A pro nás to znamená jediné, pojďme se opět trochu navnadin na další kolo a další hrací dny. Představme si nadecházející soupeře a pobavme se o tom, které utkání se vyplatí nejvíce navštívit. To je ale ostatně na Vás a na Vašem rozhodnutí. Teď se ale opravdu pojďme na vše podívat více z blízka s tipy našeho experta, Tomáše Mráčka. Přeji příjemnou zábavu a dobrou volbu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 2

Komentář:

Velmi atraktivní zápas. Velmi dobré výsledky z posledních kol by z Baníku mohly dělat mírného favorita, ale nesmíme zapomínat na to, že se hraje v Lázních, které doma umí předvádět velmi kvalitní výkony. Je jasné, že Baník bude určovat tempo a po většinu zápasu by měl tlačit. Jde o tom, jak se dokáže koncentrovat při střelbě a jak bude využívat svých šancí. Nesmí nic podcenit a nesmí se dostat do pozice ztrácejícího týmu.

Jakub Cingroš 1

Komentář:

Šlágr kola.Z mého pohledu je mírným favoritem Stříbro.Na druhou stranu Lázním v domácím prostředí pomáhá dvanáctý hráč a tím jsou místní fanoušci,bohužel často ovlivňují výkon a rozhodování sudího. Proto sázím 1.

Filip Bedecs 2

Dominik Vokroj 1

Miloslav Benda 2

Pavel Kotva 1

Tomáš Mráček 2

Jaroslav Černý 1

Jan Trnka 0

Tomáš Moravec 1

Michal Foltas 1

Radek Černý 1

Jaroslav Šedivý 0

Tomáš Čižmár 2

Libor Novák 0

Marek Kolàřský 0

Zpět na experttip