4:2
(1:1)
45. J. Panuška
55. D. Bláha (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Překvapení soboty! Damnov si poradil s Černošínem


Branky


24. R. Škalban , 75. E. Šály , 86. E. Šály (p.) , 89. L. Rabas - 45. J. Panuška , 55. D. Bláha (p.)
0

Damnov se letos drží hodně při zemi a před tímto utkání byl dokonce na sestupových příčkách, tedy předposlední. Jenže nyní si dokázal trochu spravit chuť a povyskočit zase o něco výše. Na jeho hřiště dorazil favorit z Černošína a Damnovští s ním po celou dobu dokázali držet krok. V jednu chvíli sice prohrávali, ale nakoenc vyrovnali a zdálo se, že se diváci dočkají penaltového rozstřelu. Pak ale Damnovu pomohla v posledních minutách penalta, které využi Šály a Černošín rázem prohrával. Damnov pak přidal ještě jednu trefu a zvítězil 4:2. Senzace je na světě. Přesto se ale Damnov může při případné výhře Sedliště vrátit v neděli zpět do sestupových vod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srovnání na poslední chvíli

V první půli se hrálo celkem vyrovnané utkání. Oba týmy měly při kombinacích na těžkém terénu za složitých podínek problémy a nedokázaly se procpávat do větších šancí. Hrálo se spíše mezi šestnáctkami. Přesto se Damnov dokázal po pětadvaceti minutách dostat do vedení, když přesně zamířil Radek Škalban. Od té doby Damnov vedl a Černošín nedokázal i přes veškerou snahu vyrovnat. Dlouho se zdálo, že se za celkem nečekaného stavu 1:0 pro domácíbude odcházet i do šaten, ale v poslední minutě poločasu se podařilo vyrovnat Jakubu Panuškovi, a tak byl Černošín zase zpět. 

Bláha využil penalty a zdálo se, že se vše obrací

Černošín začal ve druhé půli dobře, hrál aktivně, vytvářel si šance a zhruba po deseti minutách vytěžil penaltu, které využil Dominik Bláha. Černošín vedl a zdálo se, že se vše obrací k lepšímu, jenže se mu užnepodařilo přidat další branku a Sokol z tempa postupně ubíral. Nejspíš mu docházely i síly. A toho dokázal patnáct minut před koncem využít Erik Šály, který zajistil týmu vyrovnání. Černošín už nemohl a Damnov byl v této fázi mírně lepší, přesto se zdálo, že ani on rozhodnout nedokáže. Jen čtyři minuty před koncem mu ale pomohlo nařízení pokutového kopu, který zkušeně proměnil v rozhodující branku Erik Šály. Černošín v závěru zkoušel se zápase sice ještě něco udělat a vyrovnat, lae otevřel hru až příliš a tím dal prostoru k definitivnímu rozhondutí Ladislavu Rabasovi. Damnov tak zvítězil v poměru 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Byl to děs, neodehráli jsme vůbec dobrý zápas. Soupeře jsme podcenili a zaslouženě jsme prohráli. Na tento zápas musíme rychle zapomenout.



Sestavy


TJ Sokol Damnov
S. Hes [-] - R. Škalban [-] (46. T. Majerčík [-] ) , L. Pelc [-] , E. Šály [-] , J. Lancígr [-] , M. Drozda [-] , L. Rabas [-] , J. Procházka [-] (65. J. Fuchs [-] ) , O. Šebor [-] , J. Marcell [-] , P. Kolář [-]

TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - J. Kubovský [-] , R. Havel [-] , L. Melich [-] (65. P. Černý [-] ) , R. Panuška ml. [-] , J. Panuška [-] - T. Petrovič [-] , K. Skoumal [-] , T. Vondraš [-] - D. Bláha [-] , J. Solový [-]

ŽK: 41. J. Marcell - 43. J. Kubovský , 47. D. Bláha , 86. J. Zahradník .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Loukota Petr - BOSTL Miroslav (N), ŠEDIVÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.