Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice překvapily v utkání zvratů smetením Kostelce, favorit přišel o všechny body


Branky


0

Kšice letos na podzim nejsou zrovna v dvakrát dobré formě. Polovina sezóny je téměř za námi a Sokol, od něhož každý očekával více, se drží jen kousek za středem tabulky a nezdálo se, že by se měl nějak zlepšit. Tedy až doposud. V sobotu na jejich hřiště totiž zavítal favorizovaný Kostelec, který ve zběsilé devítibrankové přestřelce vypráskaly Kšice v poměru 6:3. Zápas byl ale plný zvratů. Kšice vedly v jednu chvíli už 3:0, ale pak během osmi minut o Kostelec třikrát skóroval a byl zpět. Zdálo se, že Kšice o dobře rozehraný zápas přišly. Ve druhé půli už ale skóroval jen domácí tým. Jsou z toho tři body a posunutí na deváté místo. Kostelec spadl na čtvrtou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zběsilé zvraty

V prvních minutách byla hra celkem vyrovnaná a oba týmy si pár šancí vytvořily. Nikdo z nich se ael prosadit nedokázal. Hrál ose na těžkém terénu a balón hodně odskakoval, takže bylo hodně složité hrát technický fotbal, což zastavovalo mnoho kombinací obou týmů. Pak ale přišla ve dvacáté minutě trefa Ivana Šetlíka a strhlo se gólové běsnění. Kostelec v této fázi úplně pohořel, odpadl a během dalších čtyř minut se do jeho sítě trefili ještě Pavel Kaprhál a Kamil Dýdek. Pak už se sice hosté trochu probrali, ale prohrávali už o tři góly a zdálo se, že je rozhodnuto. Jenže stejný pocit trochu ukonejšil nejspíše i hráče Kšic, který pak výrazně vypadli z tempa a Kostelec začal stahovat. Už ve třicáté minutě nabudila hosty branka Michala Steinera a od té doby Kostelec tlačil. A byl za to odměněn. V šestatřicáté minutě jej kontaktní brankou vrátil do hry David Kolářský a o minutu déle už srovnával krok Michal Steiner. Kšice o dobrou pozici velmi rychle přišly a ve druhé půli musely začínat nanovo.

Teď už jen Kšice

V edruhé půli už se z obou stran hrál opatrnější zápas, ale Kostelec, jakoby ovadl, a tak jej mohly Kšice celkem snadno přehrávat. Šancí měly určitě více a hodně těžily z chyb Kostelece, který asi nabyl naopak dojmu, že má už vše pod kontrolou. Jenže neměl, o čmež jej poměrně rychle mohl přesvědčit Kamil Dýdek, který dostal Kšice zvnovu do vedení. Kostelec to k zvýšení aktivity ale stále nevyburcovalo. Po chvíli ho ale oslabilo nucené střídání Radima Lokvence, jednoho z mozků týmu, a když se ve třiasedmdesáté minutě trefil Jan Šetlík, bylo jasné, že Kostelec je ve velkých problémech. Po chvíli musel ze hřiště navíc i kanonýr Kolářský, takže hosté přišli i o velký tah v útoku. A podle toho to také vypadalo. I tak se ale snažili a do poslední chvíle bojovali. Ale pět minut před koncem už bylo jasné, že se už nedočkají. Pak Kostelec znovu odpadl a Kamil Dýdek si tak v klidu mohl v závěru zkompletovat hattrick. Kšice nakoenc vybojovaly cennou výhru v poměru 6:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout: Dorazil velmi kvalitní soupeř a my jsme věděli, že to bude těžký zápas, ale dokázali jsme se na něj skvěle připravit. Předem jsme se připravili na to, co je pro soupeře typické a dokázali jsme s ním držet krok. Kostelec nehrál tak dobře, jak jsme čekali, a tak jsme se dokázali prosadit my. Během pěti minut jsme dali tři góly a byli jsme na koni, mysleli jsme, že už to bude sranda. Pak ale odstoupil zraněný Ivan Šetlík a my jsme úplně přestali hrát. Kostelec byl jasně lepší a zápas vyrovnal. Báli jsme se, že už nás do hry nepustí, ale dokázali jsem se v kabině vyhecovat, popovídali jsme si, řekli jsme si, že musíme pokrýt neustále volné útočníky Kostelce a vše se nám dařilo skvěle. Soupeře jsme do hry nepustili, odehráli jsme parádní zápas a jsme maximálně spokojení. Všichni kluci si zaslouží velkou pochvalu.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: My jsme si dnes udělali jen takový trapný výlet do Kšic. Vše jsme absolutně podcenili a bylo to na nás evidentní už při rozcvičce. Celé jsme to odchodili a odevzdali. Byla to katastrofa, který s fotbalem neměla nic společného. Doposud jsme dostali jen čtrnáct gólů, a teď si během jednoho zápasu necháme nasázet téměř polovinu. Navíc jsme jim většinu z nich darovali úplně sami. Kšice se tedy určitě nenadřely. Jak říkám, tohle jsme absolutně nezvládli a zaslouženě jsme prohráli. Mysleli jsme, že se nám nemůže nic stát a dopadlo to, jak to dopadlo.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - M. Kövary [-] , M. Volf [-] , J. Havránek [-] , P. Janout [-] - P. Flíček [-] , I. Šetlík [-] (25. M. Šetlík [-] ) , M. Šťastný [-] , J. Šetlík [-] - P. Kaprhál [-] , K. Dýdek [-]

TJ Sokol Kostelec
L. Král [-] - L. Florián [-] , L. Touš [-] , L. Honzík [-] , M. Steiner [-] , J. Pešík [-] , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , R. Lokvenc [-] (66. R. Průcha [-] ) , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] (77. F. Hyťha [-] )

ŽK: 53. J. Šetlík , 70. P. Janout - 60. D. Nový , 65. L. Netrh .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rada Aleš - ŠETLÍK Ivan (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.