EXPERT TIP - 10.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Foltas

Další kolo je před námi, ale co by to bylo za kolo, kdybychom si jej opět trochu nepředstavili, neseznámili se s jeho favority a atraktivními i v porovnání slabšími zápasy, mezi nimiž se rozhodujete, který navštívit. To vše splní naše další klasické vydání tipů experta. Do této role, tedy do role experta, jsme tentokrát dosadili Michala Foltase, který se s námi o své předpovědi rád podělil. Prozradit ještě můžeme to, že Michal ve všech zápasech věří domácím týmům, což je snad poprvé, co někdo pokaždé označil u každého utkání totéž. Tak se nenechte zdržovat a sami se podívejte, jak to vidí sám expert a společně s ním i naše redakce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 49 - 13 - 38 %
Komentář experta:

Favoritem by měly být Trpísty, těm se ale v poslední době úplně přestalo dařit a trápí se. Těžko říci ,jestli by se mohli rozehrát zrovna v Třemešné. Ta ale také není zrovna v nejlepší formě, a tak to bude zápas dvou týmů které se hledají. Jiskra má ale určitě kvalitnější tým, který má větší potenciál, Sokol zase o dost bojovnější a odhodlanější. Sami se ale také přikloníme spíše k výhře domácích, i když znovu zdůrazňujeme, že předpovědět výsledek tohoto zápasu je velmi složité.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Sparta se určitě z nečekané porážky v minulém kole rychle oklepe, na zápas na domácím hřišti se dobře připraví a půjde si pro výhru. Stojí proti ní navíc jeden z velkých rivalů z horní části tabulky, se kterým se určitě dělit nechce. Tentokrát si Sparta zápas ohlídá.

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Zde se s Michalem v tipech poprvé rozcházíme. Zdá se, že Lázně jsou ve formě a počáteční kvality Plané postupně mizí a přicházejí v niveč. Věřím tomu, že hosté se ujmou iniciativy, budou soupeře přehrávat a zvítězí.

Tip experta: 1 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Z hlediska tabulky je tento Michalův tip velmi odvážný, ale musíme uznat, že něco do sebe určitě má. Ani tentokrát se k němu ale nepřikloníme. My favorizujeme určitě Baník Zadní Chodov, který má velmi dobrou formu je v psychické pohodě a na vlně, což se o Lesné říci nedá. Pokud Baník, dobrý v obraně, ohlídá kanonýra Vasila Danka, je z poloviny vyhráno. Věříme, že Chodov si poradí.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Tohle bude velmi zajímavý zápas, jeden ze šlágrů kola. Jde o to, jak si Tisová poradí se soupeřem v defenzivě. Kladruby budou totiž pravděpodobně hrát více s balónem a více se dostávat ke střelám a do šancí. Zetor ale umí velmi rychle udeřit a je schopen soupeře pod tlak dostat také. Myslím, že to bude výsledkově celkem vyrovnaný souboj, ale Kladruby budou mít vše pod kontrolou. Klíčové bude ohlídat Maksyma Samka.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Těžko říci, jak by tento zápas mohl dopadnout. Kšice se nejspíš nikterak výrazně nezlepšily, jen bojovaly a Sparta hrála hodně špatně. Bor se zase určitě nezhoršil, jen zkrátka opět odpadl. I tady bude záležet na tom, jak se bude vyvíjet začátek zápasu. Kdyby se hostům podařilo třeba vstřelit dva rychlé góly, měly by v podstatě vyhráno. Spíše očekáváme ale hodně napínavé a vyrovnané utkání a věříme, že Kšice zápas nějak ubojují.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Čižmár 5
2. Radek Černý 5
3. Michal Foltas 4
4. Jaroslav Černý 4
5. Jan Pokorný 4
6. roman danko 3
7. Tereza Hájková 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.