Radek Vašák: Stále mám mezi muži trochu strach, doufám, že se ho brzy zbavím

Tak, a je po sezóně. Polsední kolo tohoto ročníku je definitivně uzavřeno závěrečným rozhovorem s jeho nejlepším hráčem, čímž jsme splnili vše nejnutnější k úspěšnému završení celé sezóny. Některé týmy ještě bojují sice v barážích, nebo se připravují na sestup či postup, ale naší soutěže se to týká v posdstatě jen minimálně. Proto tímto článkem končíme tu záživnější fázi z celého roku a zahajujeme zároveň období klidu a pohody. Tak směledo toho. Na závěr sezóny jsme vyzpovídali Radka Vašáka (Sokol Trpísty), který mimo jiné hovořil i tom, jak je spokojen se svou první sezónou mezi muži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste ohodnotil Váš víkendový zápas?
Z mého pohledu bych víkendový zápas bych ohodnotil jako dobrý, ani jsem nečekal, že dostanu šanci zahrát si v základní sestavě, a že navíc k tomu podám tak dobrý výkon. Mohl jsem hrát možná i lépe, ale mám stále trochu strach. Hned v prvním utkání za muže proti Boru jsem se ve sedmadvacáté minutě zranil kvůli své chybě a od té doby se toho trochu bojím. Snad se toho v příští sezóně zbavím
Jak se cítíte, uvítáte už pauzu?
Momentálně se cítím skvěle, fotbal mi bude chybět. Pauzu ale určitě využiji k trénování, chci jezdit na různé turnaje, získat nové zkušenosti a zlepšit se.
Jaké byly na začátku sezóny Vaše cíle, jste spokojení?
Na začátku sezóny jsem měl jako cíl získat pevné místo v základní sestavě, ale nepovedlo se. Na druhou stranu ale chápu, že je nás dost a zahrát si musí všichni.
Jak byste nám popsal sezónu ve Vašem podání, prošel jste si nějakou krizí?
Sezóna proběhla, až na zmíněné zranění, skvěle. Marodil jsem s ním čtryři týdny. Myslím, že mohu být se sezónou jinak spokojený,
Co si slibujete od následujícho ročníku a co bude potřeba zlepšit?
Na následující ročník se velice těším. Vykopali jsme si postup, tak sizkusím zahrát zase v ještě o něco kvalitnější soutěži. Doufám, že tam něco předvedu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.