Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty se v Třemešné prostřílely do formy


Branky


78. K. Rezek - 16. V. Roučka , 31. M. Hyťha (p.) , 32. V. Roučka , 42. R. Táborek , 51. R. Vašák , 54. V. Roučka , 75. R. Táborek
1

Trpístům se v poslední době vůbec nedařilo. Byly schopné soupeře přehrávat, ale nedávaly góly a často ztrácely zbytečné body. Teď se ale konečně probraly na hřišti Jiskry Třemešné a dočkaly se jasné výhry v poměru 7:1. Snad se v jejich podání blýská na lepší zítřky. Čím více kvalitních celků, kterým se daří, tím lépe pro naší soutěž. Trpísty se po vysoké výhře posunuly na šesté místo, o nějž už je může v neděli připravit jen Planá. Jedna výhra a Trpísty jsou zpět ve hře. Jiskra je předposlední a pokud budou Kšice v neděli bodovat, přijde pád až na samé dno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty se konečně rozstřílely

Trpsíty měly od začátku mírně navrch a soupeře přehrávaly. Nedovolily mu prakticky nic a jen ho zatlačily na jeho polovinu. Problém byl ale opět v koncovce. Trpísty spálily asi deset celkem dobrých šancí a zdálo se, že budou mít zase problém. Pak ale v šestnácté minutě otevřel skóre Václav Roučka a hostů se chytila sebedůvěra a klid. Chvíli se pak sice ještě hrálo za stavu 1:0, ale během chvíle se poté v rychlosti trefili ještě Martin Hyťha a Václav Roučka podruhé. Za stavu 3:0 bylo rozhodnuto a zbytek zápasu už byl jen formalitou. Jiskra definitivně odpadla a hrálo se jen na její polovině. V závěru poločasu přidal ještě jeden zásah René Táborek a za stavu 4:0 se odcházelo do šaten.

Dobrý úvod

Trpístští nehodlali vůbec nic podcenit a hned na začátku poločasu vlétli na hřiště v plné rychlosti. Soupeře začali přehrávat a během chvíle zvýšil ještě Radek Vašák a po něm zkompletoval hattrick ještě Václav Roučka. Bylo jasné, že Jiskra se už nevzpamatuje, a tak si hosté dovolili výrazně polevit a zápas už se vyloženě jen dohrával, i kdžy hosté stále drželi balón. Zdálo se, že už nikdo nic ani vymyslet nechce. Přesto přidal později ještě jednu branku René Táborek, který tak vzýšil na 7:0. Poslední slovo ale nakonec měli domácí, kteří se zmohli v závěru utkání alespoň na čestnou branku, o níž se postaral Karel Rezek. Více už se ale nestalo. Trpísty hladce vyhrály 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Dnešní zápas byl hodně podobný tomu v Sulislavi. Náš protihráč na tom byl kvalitou hodně podobně, ale měl smůlu, že my jsme se konečně rozstříleli. K ničemu jsme Jiskru nepustili a hladce jsme vyhráli, i když je pravdou, že opět trvalo dlouho, než jsme se trochu rozstříleli. Jsme rádi, že jsme nedostali do té doby góly, protože pak bychom zase měli problémy. Nakonec vše ale dopadlo dobře. Závěr jsme ještě hodně vypustili a neměli jsme s utkáním žádný problém. Všem hráčům bych chtěl poděkovat za dobrý výkon.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - T. Veselý [-] , M. Šmehyl [-] , K. Rezek [-] , R. Pecháček [-] , M. Malich [-] , D. Luu [-] , L. Kubena [-] , V. Fatura [-] , K. Ebenhöh [-] , P. Duraj [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Kubašta [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] - R. Vašák [-] , M. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , P. Braha [-] (46. M. Schuster [-] ) - J. Wintrle [-] (65. D. Frejka [-] ) , V. Roučka [-] (75. T. Čižmár [-] ) - M. Hyťha [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - MARCINEK Josef (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 10. 2016 18:47
Dnešní zápas byl hodně podobný tomu v Sulislavi. Náš protihráč na tom byl kvalitou hodně podobně, ale měl smůlu, že my jsme se konečně rozstříleli.
Jsem velice ráda že Trpísty konečně vyhráli a dokázali hrát pospolu a opět se sehráli.!!!! Gratulace do Trpíst ! ;)