Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá v souboji o pozici přehrála Lázně


Branky


0

Toto byl určitě jeden z nejatraktivnějších zápasů celého kola. O pozici si to titiž v přímém souboji rozdaly rezervní týmy dvou kvalitních klubů. Jako domácí se představil B-tým Plané, který dorazil zkusit obrat o nějaké body B-tým Sokolu Konstantinovy Lázně. A o kvalitě tohoto zápasu nebylo sporu. Oba týmy hrály výborně a skvěle takticky, ale letos je na tom kvalitou lépe zkrátka Planá, která si nakoenc zápas na domácí půdě ohlídala a zvítězila v poměru 3:1. V tabulce se tak posunula zpět do první pětice. Lázně jsou za ní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá si pomohla trefou do kabin

Diváci v Plané od začátku sledovali velmi pohledné a atraktivní utkání. Lázně se skvěle připravily, zpevnily svou hru hodně i v defenzivě a bylo to znát. Hrál se nádherný fotbal, oba týmy hrály aktivně a nebály se zaútočit, ale měly zároveň perfektně pokrytou obranu. Tolik šancí tak zase diváci neviděli, ale přesto se fotbalem určitě bavili, protože mezi šestnáctkami se odehrávala parádní podívaná. Mírně navrch možná měla Planá, která měla trochu živější útok a nakoenc z toho v první půli vytěžial i první branku, když se pro závěrečnou nepozornost Lázní podařilo v posledníminutě gólem do kabin oevřít skóre Janu Gažíkovi. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0.

Rychlá odpověď rozhodla

Ve druhé půli musely Lázně trochhu více zabrat a postupem času byly stále akvitnější, přesto se ale nedá říci, že by Planou nějak výrazně přehrávaly. Na gól to ale neakoenc stačilo, když se po pětadvacetiminutovém čekání prosadil Jan Zábranský, který se tak postaral o kýžené vyrovnání. Jenže vzápětí přišel šok. Planá se díky druhé trefě Jana Gažíka dostata zpět do vedení a od té doyb dokázala hru solidně kontrolovat. Lázně se v závěru sice ještěp okoušely vyrovnat a hodně otevřely hru, toho ale byužila opět Planá, když třetí brankou definitivně rozhodl Daniel Kloužek. Poslední minuty už tak byly pouhou formalitou.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler: Bylo to celkem vyrovnané utkání.Hrálo se z jedné strany na druhou a určitě i soupeř si body zasloužil. Navíc vše proběhlo v klidu, bylo to absolutně pohodové utkání, ale velmi pohledné a kvalitní. My jsme to tentokrát trochu více omladili, především v útoku, takže jsem byli určitě běhavější, to byl možná rozhodující faktor.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


FK Planá B
J. Butala [-] (82. P. Zušťák [-] ) - P. Mikota [-] , P. Hlinčík [-] , P. Miklas [-] , J. Hlinčík [-] - J. Gažík [-] , R. Havlíček [-] , J. Mikač [-] , M. Bernas [-] - D. Kloužek [-] - K. Louženský [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] , J. Horváth [-] , J. Píha [-] , O. Nuhlíček [-] - V. Kolář [-] , K. Seknička st. [-] (62. V. Zwettler [-] ) , R. Zabloudil [-] (82. J. Kaluba [-] ) , M. Zábranský [-] - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-]

ŽK: 14. J. Hlinčík - 54. J. Founě .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - MELOUNEK Václav (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.