Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová obrala i Kladrub, gólem v poslední minutě rozhodla


0

Papírovným favoritem byly určitě Kladruby ale všichni fanoušci jistě dobře vědí, jak na tom momentálně Zetor je, a že určitě není radno jej jakkoli podceňovat. To sice nebyl případ Kladrub, které hrály na sto procent a odehrály výborný zápas, ale přesto o body přišly. Tisové tentokrát hoděn pomohlo brzké vyloučení jednoho hostujícího hráče a pak rozhodující branka v poslední minutě. Konečný výsledek tak hovoří o výhře Zetoru v poměru 2:1. Tisová se tak zařadí v tabulce na druhé místo před Kladruby. Ty mohou o svou třetí příčku ještě přijít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Palma oslabil Kladruby

Zpočátku diváci v Tisové sledovali velmi atraktivní a kvalitní utkání, leč bez větších šancí. Oba týmy skvěle bránily a nedovolovaly soupeři v ofenzivě příliš vymyslet. Hrálo se velmi vyrovnaně a tempo bylo vysoké. Jen je škoda, že chybělo větší množství šancí. Oba týmy byly bezzubé a jejich sporadické a slabé pokusy brankáře nezaskočily. Možná klíčový moment celého utkání přišel v šestatřicáté minutě, když sudí předčasně poslal do sprch Zdeňka Palmu a Kladruby se musely potýkat s oslabením. A s hrou v deseti určitě nezačaly dobře. Tisová toho využila a o necelou minutu déle už zásluhou přesného Václava Koscelníka vedla o jednu branku. Do šaten tak odcházela určitě spokojenější a měla k výhře velmi slušně nakročeno.

Pomohlo nastavení

Ve druhé půli se Kladruby trochu vzchopily a i v deseti Tisové nejen konkurovaly, ale chvílemi jí možná i trochu přehrávaly. Přesto stále vyrovnávací branka chyběla. Tisová také měla pár drobných šancí na navýšení, jelikož se hra obou týmů více otevřela, ale ani jí se rozhodnout nepodařilo. Litovat toho mohla asi patnáct minut před koncem, když se podařilo vyrovnat Lukáši Kotlárovi. Kladruby byly na koni a v této fázi to možná vypadalo, že by mohly záaps ještě i otočit. Nakoenc se ale dlouho netrefily a už to začalo vypadat na penalty. Viacheslavu Privrattskému se podařilo v nastavní rozhodnout a skončit zápas o něco dříve. Tisová tak brala všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Se zápasem nejsem moc spokojený, nehráli jsem svoji hru, hodně zbytečně jsme ztráceli míče. Ale nakonec jsme se štěstím vyhráli 2:1 gólem v nastavení. A za to chci klukům poděkovat, že bojovali až do konce.

TJ Kladruby
Pavel Jamriška: Těch prvních dvacet minut to bylo z obou stran vyrovnané, ale pak jsme dostali jednu červenou a od toho se celý zápas odvíjel. Brzy jsme dostali branku. Dokázali jsem sice vyrovnat a zkoušeli jsme ještě něco vymyslet, pak jsme ale v nastaveném čase dostali gól na 1:2 a bylo rozhodnuto. Škoda. S naším výkonem jsme ale spokojení. Předvedli jsme dobrý fotbal a odmakali jsme celý zápas. I v deseti jsme byli určitě konkurenceschopní.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - M. Vršecký [-] (52. T. Kozák [-] ) , M. Foltas [-] , I. Balash [-] , M. Samek [-] , V. Samek [-] , R. Radocha [-] (65. L. Šalacha [-] ) , V. Pryvrattskyi [-] , V. Koscelník [-] , D. Fitsek [-] , P. Gabčo [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] , P. Ganobjak [-] , J. Havránek [-] - M. Havránek [-] , Z. Palma [-] , P. Kadlec [-] , L. Kotlár [-] - J. Šimek [-] , T. Kotlár [-] -

ŽK: 16. D. Fitsek , 51. M. Samek - 24. J. Havránek , 25. Z. Palma , 71. P. Kotlár . ČK: 36. Z. Palma .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LIGAČ Marek - VELICH Josef (N), RADEK Valena (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.