Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lesné padlo osm branek, o které se postaralo osm různých střelců, body má Chodov


Branky


0

Největší přestřelka byla o víkendu k vidění na trávníku v Lesné, kde se o tři body přetahoval domácí tým s černým koněm letošního ročníku. Pravdou ale je to, že už v šestadvacáté minutě bylo prakticky rozhodnuto a ani tady to žádné drama nebylo. Lesná totiž vůbec nezvládla začátek zápasu a první půli celkově. Celý zápas pak ztrácela. Kkonečný výsledek je 3:5. Chodov si tak celkem snadno všechny body ohlídal a v tabucle se posunul na postupovou příčku, tedy na druhé místo. Lesná je až desátá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesnou nenakopla ani penalta

V první půli se ujali iniciativy hosté a domácí Lesná v podstatě jen zírala na to, jak si soupeř dělá, co chce, a jak ji dostává pod tlak. A ani na gól se dlouho čekat nemuselo. Už v desáté minutě se po brankářem vyražené střele dostal k míči Michal Mazanec, který z přehedem dorazil balón do odkryté branky. Obránci Lesné vůbec nestíhali a prakticky totožně mohl o chvíli později dorážet i stejně přesný Josef Šindelář. Lesná během chvíle prohrávala o dvě branky a zápas se jí pomalu vzdaloval, ale probrat se stále nedokázala. Baník měl stále navrch a v šestadvacáté minutě se dočkal další branky, když přesně zakončil Eduard Pikl. Pak už se ale Baníku střelecky dařit přestalo, přesto soupeře stáel snadno přehrával. Asi ale až příliš polevil a v koncovce to nestačilo. Lesnou v závěru poločasu pak málem vrátila do hry sudím nařízená penalta, ale Miroslav Baran st. jí nevyužil, a tak bylo po půli v podstatě rozhodnuto.

Lesná se otřepala a chtěl ještě bojovat

Ve druhé půli se ale Lesná nečekaně probrala a snažila se svou ztrátu zkusit ještě stáhnout. Baník ale nijak výrazně nepolevil, a tak se hrálo celkem za vyrovnaného tempa a se šancemi na obou stranách. Přesto se museli hosté trochu zaleknout, když se podařilo asi po patnácti minutách snížit Romanu Svačinovi. V této fázi ale pomohla Chodovu rechlá odpověď penaltou. Brankář Lesné fauloval ve vápně a chladnokrevně toho využil Adam Kurčík. Pak už bylo jasné, že se Lesná do hry o body už nevrátí. I když po chvíli ještě snížil Michal Gangur, během chvíle zase všechyn uklidnil Jan Kurčík a v posledních dvaceti minutách už se v podstatě jen dohrávalo. Na výsledku už nic nezměnila ani závěrečná trefa Pavla Karafiáta. Chodov hladce vyhrál a má další tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: První půle skončila 3:0 pro soupeře a bylo v podstatě rozhodnuto. Hrát jsme začali až ve druhé půli a snažili jsme se zkorigovat hru, ale nechali jsme soupeře stále odskakovat. Chodov byl ale lepší, body si zasloužil víc.

TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] , P. Karafiát [-] - J. Voron [-] , M. Baran st. [-] (48. V. Danko [-] ) , M. Gangur [-] (70. M. Goubej [-] ) , R. Svačina [-] - M. Baran ml. [-] (36. P. Szerencés [-] ) , D. Tkáč [-] -

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - J. Sádlík [-] , F. Řezábek [-] , E. Pikl [-] , M. Mazanec [-] , J. Květoň [-] , J. Kurčík [-] , A. Kurčík [-] , M. Founě [-] , R. Földési [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 9. R. Danko , 62. J. Malý - 28. J. Šindelář , 35. M. Founě , 43. I. Rumenov , 52. J. Květoň , 58. A. Kurčík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Loukota Petr - LUPŠA Michal (N), MAZANEC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.