Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd si spravil chuť na Halži


Branky


8. R. Chrastina , 31. M. Vrba , 42. P. Pavlík , 54. M. Vrba , 62. M. Vrba , 63. L. Havel , 65. M. Vrba , 83. R. Chrastina
0

A-tým Halže hrál tentokrát ve stejnou dobu, jako její B-tým, který to tak proto měl předem tak trochu zpečetěné. Újezd minule nečekaně ztratil v Kšicích a bylo jasné, že si na domácím hřišti bude chtít určitě spravit chuť. A to se mu povedlo skvěle. Halže dorazila ve slátané sestavě v jedenácti lidech a Újezd jí hladce přehrál. Nakoenc zvítězil bez potíží v poměru 8:0 a má své tři body. Halže klesla až na sedmé místo a je možné, že klesne v neděli ještě o příčku níže. Újezd momentálně vede tabulku o osm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halže se celkem držela

Výrazně oslabená Halže se hned na začátku dočkala rychlého inkasování, které jí zajistil Rudolf Chrastina. Pak se hosté trochu stáhli a velmi dlouho dokázali Spartě úspěšně vzdorovat a držet s ní krok. Domácí měli stále balón na kopačkách a souepře přehrávali, vsítit se jim ale dlouho nedařilo. Až v jedenatřicáté minutě v podstatě rozhodla branka Michala Vrby, po které Halže v podstatě už odpadla a zkoušela se alspoň jednou prosadit. V závěru poločasu jí ale ještě dorazil třetí brankou Pavel Pavlík. Do šaten se tak odcházelo za rozhodnutého stavu.

Další branky Halži dorazily

Ve druhé půli se Halže ještě trochu snažila, ale zhruba po deseti minutách přišla druhá branka Michala Vrby a pak už to šlo v podstatě samo, Halže úplně odpadla. Během dalších deseti minut pak ještě Michal Vrba zkompletoval hattrick, další branku přidal Lukáš Havel a Michal Vrba se vzápětí trefil ještě počtvrté. Pak už se zápas v podstatě už jen dohrával. Nikdo se nikam netlačil a Sparta jen kontrolovala hru. V posledních minutách pak přidal už jen poslední branku Rudolf Chrasitna, který tak měl v utkání první i poslední slovo, čímž upravil na konečných 8:0. Sparta tak hladce vyhrála.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Je to skvělé, paráda. Soupeř přijel oslabený bez posil z A-týmu, ale i my jsme proti nim nasadili čistokrevný B-tým a ten je hladce přehrál. Naše dvě posily z A-týmu naskočily až do druhé půli za již rozhodnutého stavu. Dnes jsme měli vše pod kontrolou, celou dobu. Zahráli si všichni hráči a všichni si také zaslouží pochvalu za dobrý výkon.

TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: Dlouhý Újezd byl jednoznačně lepší, není, co dodat. My jsme přijeli jen v jedenácti a byli jsme v hodně slátané sestavě. Bylo jasné, že si jedeme pro porážku a jediné, co zbývalo vyřešit bylo to, jak vysoká bude.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - S. Matějíček [-] , E. Dravecký [-] , J. Hanilec [-] , P. Jadlovský [-] (46. J. Synek [-] ) - P. Chejnovský [-] , M. Vrba [-] , P. Pavlík [-] (46. T. Kopolovič [-] ) - P. Hlůžek [-] (46. J. Horváth [-] ) , R. Chrastina [-] - T. Bizoň [-] (46. L. Havel [-] )

TJ Čechie Halže B
P. Hotový [-] - A. Čurka [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-] , J. Horák [-] , L. Goubej [-] , M. Zeman [-] , J. Božek [-] , M. Božek [-] , M. Soukup [-] , V. Petrov [-]

ŽK: 69. S. Matějíček - 68. M. Zeman , 77. A. Čurka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - BUKVA Jakub (N), KŘEHLÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.