EXPERT TIP - 5.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 2.9.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Šorna

Kapitán týmu TJ Jíloviště

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Věřím, že extrémně mladý tým Spartaku zabojuje o první body v sezoně. Myslím si, že jich získá plný počet, čímž potěší domácí fanoušky, a společně tak oslaví 129 let od založení klubu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

První domácí zápas nám výsledkově s nováčkem soutěže nevyšel. Máme co napravovat. Po třech venkovních zápasech nás čeká staronový soupeř. Očekávám těžký zápas s důrazným týmem a věřím v naši výhru pod novým umělým osvětlením.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Při pohledu na prozatimní výsledky nováčka z Tuchoměřic favorizuji tým domácích. Myslím si ale, že ho nečeká lehký zápas proti, dle mých informací posílenému, týmu Kralup. Za mě těsná výhra Tuchoměřic.

Tip experta: 0 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Nečitelný zápas na tipování. Osobně si myslím, že to může dopadnout na obě strany. Myslím si, že více ze hry budou mít hráči domácích, ale hosté se po dvou úspěšných zápasech velikosti domácí plochy takticky přizpůsobí a budou nepříjemným soupeřem. Budu neutrální a řeknu, že to skončí plichtou.

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Oba týmy zaznamenaly po loňské sezoně zásadní počet změn. Bohužel si myslím, že Votice budou i po tomto kole bez bodu a Kladno si připíše další domácí vítězství.

Tip experta: 2 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Důrazný soupeř z Jinočan si s domácím týmem poradí. Myslím si, že hosté zvítězí s čistým kontem.

Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Těžko predikovat, jak bude tým domácích doplněn o hráče z A-týmu a současně v jakém rozpoložení přijede tým Klecan. Tipuji výhru hostů s ohledem na výkony z loňského roku.

Tip experta: 0 25 - 75 - 0 %
Komentář experta:

Myslím si, že obrovské hřiště v Rakovníku nebude vyhovovat ani jednomu soupeři. Navíc tuším, že hosté jsou oslabeni o tři hráče základní sestavy. Remíza 1:1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
2. Jiří Klik 3
3. Radek Hruška 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.