Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany zůstavají neporažené, v Berouně zářil Nový


Branky


4

Jinočany byly před tímto zápasem po dvou výhrách a dvou remízách neporaženy. Chválihodnou sérii chtěli svěřenci Josefa Beránka prodloužit na půdě Berouna a po výborném výkonu Jakuba Nového, který přispěl dvěma góly, se jim to podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná šance Horela a trefa Nového

Od začátku utkání měli balón více času na kopačkách hosté z Jinočan, kteří byli aktivní.

 

První stoprocentní příležitost zápasu si však vytvořili domácí. Skóre utkání mohl po půlhodině hry otevřít kapitán Marek Horel, jeho zakončení ale skvělým zákrokem vyrazil brankář Bulbakh.

 

Jinočany se do šance dostaly o chvíli později, a na rozdíl od svého soupeře ji dokázaly přetavit v úvodní branku utkání. Po chybě v berounské defenzivě dostal kolmou přihrávku do běhu Jakub Nový, který tak unikal sám na gólmana Nováka. Jinočanský útočník svůj samostatný nájezd proměnil, a hosté tak vedli 1:0.

 

Za tohoto stavu úvodní dějství také skončilo, a důvod k radosti tak měli při odchodu do kabin hráči ve žlutočerných dresech, tedy hosté.

 

 

Snížení domácích na body nestačilo

Fotbalisté Jinočan vstoupili do druhé půle aktivně a už po pěti minutách hry se jim podařilo navýšit svůj náskok. Po centru ze strany se trefil opět dobře hrající Jakub Nový.

 

Po druhé vstřelené brance ale hostující aktivita opadla a iniciativu začali přebírat domácí, kteří byli rázem více na balónu a tlačili se do zakončení.

 

Jedno takové přišlo v 63. minutě, brankář hostů ho ale vyrazil na rohový kop. Právě z následného rohu si na centr naskočil Petr Vopěnka, který přesnou hlavičkou snížil na 1:2.

 

Jinočanští si však dvougólové vedení vzali rychle nazpět. Filip Vostracký získal balón na útočné polovině a po skvělé individuální akci, která zahrnovala i kličku domácímu brankáři, zvýšil střelou do prázdné branky na 3:1 pro svůj tým.

 

Třetí inkasovaná branka Beroun položila, a domácí fotbalisté už se tak na větší ohrožení brankáře Bulbakha nezmohli.

 

Zápas uzavřela branka na 4:1, kterou v 85. minutě vsítil hlavou střídající Šimon Scharf.

 

Beroun tak po prohře s Jinočany prodloužil sérii proher už na tři utkání.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek: Budu se asi opakovat, ale pořád děláme ty stejné chyby. Za stavu 0:0 jsme nedali stoprocentní šanci a pak jsme udělali chybu v obraně, která nás stála branku. Bohužel se to stále opakuje dokola.

FK Jinočany
Josef Beránek: Výsledek je samozřejmě skvělý. Dva venkovní zápasy za tento týden a z nich šest bodů. Výsledek dnešního utkání asi odpovídá hře. Pro domácí je to asi trošku kruté, na druhou stranu to mohlo být ale klidně i 5:2 nebo 6:2 pro nás.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - J. Šmíd [-] , P. Vopěnka [-] (70. D. Bessonov [-] ) , P. Tvrz [-] (46. T. Husák [-] ) , I. Tapasov [-] (53. K. Komenda [-] ) , F. Štefan [-] , D. Hájek [-] , I. Novosad [-] (86. O. Slabý [-] ) , M. Horel [-] , M. Novák [-] , M. Hrypas [-]

FK Jinočany
S. Bulbakh [-] - J. Cháb [-] , A. Petrouš [-] , S. Komínek [-] , P. Kalaš [-] - M. Pivrnec [-] , F. Vostracký [-] (89. D. Volek [-] ) , T. Pelikán [-] , M. Pospíšil [-] (46. M. Podzemský [-] ) - J. Sedláček [-] , J. Nový [-] (72. O. Rybka [-] )

ŽK: 26. J. Cháb .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Jarolímek Miloš - STÁDNÍK Vladimír, SOUČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: výhra hostů

Důrazný soupeř z Jinočan si s domácím týmem poradí. Myslím si, že hosté zvítězí s čistým kontem.

Tip: výhra domácích