0:2
(0:1)
44. M. Hájek (p.)
53. V. Kabíček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2023 19:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci v Jílovišti viděli pod novým umělým osvětlením tři červené karty, divoký zápas ovládl Sedlec-Prčice


Branky


44. M. Hájek (p.) , 53. V. Kabíček
4

Sedlec-Prčice porazil v minulém kole Spartak Příbram 2:1. Dnes zajížděl nováček v dohrávce 5. kola na půdu Jíloviště, které se představilo pod novým umělým osvětlením. Divoké klání nabídlo tři červené karty, penaltu a konečnou radost hostujícího mužstva!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro Sedlec-Prčice

Utkání nabízelo od začátku poměrně mnoho soubojů. Více balón na kopačkách měli domácí, hosté hráli ze zajištěné obrany a snažili se hrozit z brejků.

 

V první půli se hrálo především od vápna k vápnu, i tak byli ale diváci svědky několika zajímavých příležitostí na obou stranách. Za domácí zahrozil Václav Janoušek, který z pravé strany unikal na brankáře hostí, jenž mu ale jeho pokus lapil. Na druhé straně zakončoval ze standardní situace kapitán Marián Prchlík, který ale trefil zeď.

 

Nejvýraznější moment úvodního dějství přinesla 44. minuta. Domácí František Janoušek poslal ve vápně k zemi Michala Davídka a rozhodčí ukázal na penaltu. Tu proměnil Martin Hájek, a zařídil tak svému týmu odchod do kabin s jednogólovým náskokem v zádech.

 

Tři červené karty

Hned na začátku druhé půle byl u tří zajímavých příležitostí domácí Jakub Kučera. Útočník Jíloviště ale dvě slibně se vyvíjející akce nezakončil a jednou svůj pokus hlavou nenasměroval mezi tři tyče.

 

Hosté svému soupeři dávali lekci z produktivity, jelikož se v 53. minutě dostali do dvoubrankového vedení. Po centru do vápna se z bezpřostřední blízkosti trefil Václav Kabíček.

 

O dvě minuty později měl kapitán domácích Tomáš Šorna štěstí, že na poslední chvíli ucukl hlavou před kopačkou Prchlíka. Hostující kapitán zasáhl Šornu „pouze“ do ramene, a tak z toho byla nakonec jen žlutá karta.

 

V 68. minutě už se červenalo. Po střetu s brankářem hostů byl vyloučen David Malý, který byl na hřišti teprve čtyři minuty. Zákrok domácího náhradníka na brankáře hostí se nelíbil Tomáši Pištěkovi, který do Malého strčil a vyfasoval rovněž červený trest. Oba celky tak šly do deseti.

 

Aby toho nebylo málo, za deset minut přišlo další vyloučení. Po druhé žluté kartě musel do sprch předčasně odejít domácí Adam Boruta.

 

Oslabené Jíloviště sice ve druhé půli stejně, jako v té první, drželo balón, kromě šancí na začátku už si ale žádnou vyloženou příležitost vy zbytku utkání vypracovat nedokázalo.

 

Svěřenci Horsta Siegla tak po divokém zápase padli proti Sedlci-Prčice 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Takticky svázaný zápas nám nevyšel. V prvním poločase měl soupeř jeden brejk a penaltu, která byla přísná. Myslím, že zákrok se odehrál na hranici vápna a rozhodčí to špatně posoudil. Ve druhé půli dal soupeř po naší jediné chybě v obraně a poměrně solidní kombinaci gól na 2:0. Potom už jsme tahali za kratší konec, čemuž pomohlo i vyloučení Davida Malého, které se mi ze strany rozhodčích taky nelíbilo.

TJ Sedlec-Prčice
Radim Hešík: Jsme velice rádi za tři body z venku. Doma je samozřejmě jednodušší bodovat, říkal jsem ale klukům, že musíme vozit body i z venku, a to se nám teď povedlo. Musím pochválit i mladé hráče, kteří nám jeli pomoct. Jelikož byla středa, tak nám hodně hráčů chybělo. Jediné, co se mi nelíbilo, byla nedisciplinovanost Tomáše Pištěka. Jeho výkon byl do 68. minuty dobrý, vyloučení bylo ale naprosto zbytečné.



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - J. Hotový [-] (64. L. Soldát [-] ) , T. Šorna [-] , J. Kučera [-] , V. Janoušek [-] (72. M. Rajnoch [-] ) , J. Rajnoch [-] , M. Podzemský [-] (72. H. Siegl [-] ) , O. Vrabec [-] , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-] , J. Rada [-] (64. D. Malý [-] )

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , D. Kabíček [-] , M. Prchlík [-] , M. Raček [-] - V. Kabíček [-] , M. Hájek [-] , Z. Všetečka [-] (94. V. Podzimek [-] ) , T. Pištěk [-] - V. Novák [-] (89. M. Kaprál [-] ) , M. Davídek [-] (92. P. Kobliha [-] )

ŽK: 24. A. Boruta , 42. J. Rada , 84. M. Rajnoch - 7. V. Kabíček , 39. M. Hájek , 55. M. Prchlík , 78. M. Davídek . ČK: 68. D. Malý , 78. A. Boruta - 68. T. Pištěk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠESTOŘÁD Jakub - POMYKÁČEK Roman, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: výhra domácích

První domácí zápas nám výsledkově s nováčkem soutěže nevyšel. Máme co napravovat. Po třech venkovních zápasech nás čeká staronový soupeř. Očekávám těžký zápas s důrazným týmem a věřím v naši výhru pod novým umělým osvětlením.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích