Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radosta s Nehodou režírovali výhru Kosoře, šestku schytalo Podlesí


4

Fotbalisté Podlesí v minulém kole zvítězili na půdě nováčka z Votic 6:1. Stejný výsledek se zrodil i dnes, ovšem borci v zelenobílých dresech, kteří na kosořskou půdu přijeli značně oslabeni, byli tentokrát na straně poražených. Tři body si tedy připsala Kosoř, jejíž vítězství i bez kapitána Milana Černého řídili dvougóloví David Radosta s Patrikem Nehodou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát rozvlnili síť

Od úvodního hvizdu hlavního sudího, který odstartoval dnešní klání, bylo držení míče poměrně vyrovnané. Na šance, zejména na jejich proměňování, ale jednoznačně zvítězili domácí.

 

To potvrdila hned 3. minuta zápasu, kdy na roh velkého vápna dostal balón David Radosta. Domácí fotbalista si připravil palebnou pozici a krásnou křížnou střelou otevřel skóre utkání.

 

Po několika minutách mohli odpovědět podlesští, kteří se po pěkné kombinaci dostali do šance Vojtěchem Valčíkem. Zakončení hráče, který hostům vypomáhal z B-týmu, ale zlikvidoval kosořský brankář Matyáš Franta.

 

Ve 25. minutě se ke slovu dostali znovu domácí, a hned z toho byla branka na 2:0. Svůj druhý gól v utkání zaznamenal David Radosta.

 

Kosoř stihla do konce poločasu přidat ještě třetí branku. Gól do šatny, který znamenal vedení 3:0, vsítil ve 44. minutě Jan Křemen.

 

Kosoř tak po úvodním dějství vedla na domácí půdě nad soupeřem z Podlesí 3:0.

Další branky domácích a korekce hosty

Hosté vstoupili do druhé půle aktivně a připsali si několik zakončení. Žádné ale neskončilo v domácí brance.

 

Zato kosořští byli v 58. minutě úspěšní. Z hranice vápna napřáhl Patrik Nehoda a střelou podél gólmana Boudníka zvýšil na 4:0 pro svůj tým.

 

Stejný muž přidal o dvanáct minut později pátou branku Kosoře v dnešním utkání. Domácí fotbalista si naběhl na centr ze strany a patičkou přizvedl balón, který zapadl do sítě.

 

Domácí dokázali v 84. minutě přidat i šestý gól utkání. Po brejku a přihrávce pod sebe se levačkou trefil Adam Janoušek.

 

Zápas uzavřel čestný úspěch hostů, kterým se podařilo vsítit alespoň jeden gól v dnešním klání. K vápnu soupeře se dostal Marek Branžovský a pěkným lobem přes Frantu upravil konečný výsledek utkání na 6:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Jakub Slunéčko: Hráči přistoupili k utkání výborně. Jsem rád i za to, že kluci bojovali i bez Milana Černého, který nám dnes scházel. Všechno se to odvíjelo od toho, že měl narozeniny náš prezident klubu pan Šerák, kterému jsme to vítězství věnovali.

TJ Kovohutě Podlesí
Radek Polák: Chybělo nám sedm lidí, takže jsme vzali kluky z B-týmu, kteří nakonec odehráli fantastické utkání. Soupeř byl ale takový, jaký byl. Kosoř má zkušené mužstvo, které z osmi šancí, které si vytvořilo, dalo šest gólů. My jsme tři nebo čtyři tutovky bohužel zahodili. Myslím si, že to ten zápas výrazně ovlivnilo.



Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - A. Janoušek [-] , P. Stejskal [-] , P. Nehoda [-] , J. Slunéčko [-] (66. M. Jurovčík [-] ) , M. Folejtar [-] (75. M. Šerák [-] ) , J. Křemen [-] (71. Č. Pekárek [-] ) , T. Vladyka [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-] , D. Radosta [-]

TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - M. Branžovský [-] , L. Havelka [-] , P. Míča [-] , J. Mezera [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , V. Valčík [-] (68. B. Mařan [-] ) , M. Vohradský [-] (75. P. Procházka [-] )

Počet diváků: 315. Rozhodčí: BYDLÁK David - MANSOUR Jakub, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: remíza

Nečitelný zápas na tipování. Osobně si myslím, že to může dopadnout na obě strany. Myslím si, že více ze hry budou mít hráči domácích, ale hosté se po dvou úspěšných zápasech velikosti domácí plochy takticky přizpůsobí a budou nepříjemným soupeřem. Budu neutrální a řeknu, že to skončí plichtou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích