P. Buchta 39.
D. Vošmik 45.
T. Jeník 55. (p.)
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:30

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci z Příbrami slaví první výhru, Spartak prodloužil trápení Nelahozevsi


Branky


39. P. Buchta , 45. D. Vošmik , 55. T. Jeník (p.) - 33. J. Kalaš
4

V tomto klání se střetly dva celky, které měly před utkáním na kontě nula bodů. Určit favorita tak nebylo snadné. V zápase se do vedení dostali hosté, domácí však dokázali nepříznivé skóre otočit ještě do poločasu, a připsali si tak první body v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Kalaše, zranění Křtěna a obrat domácích

Začátek utkání byl poměrně vyrovnaný a opatrný.

 

První zajímavější situace přišla po zhruba dvaceti minutách, kdy mohl skóre zápasu otevřít hostující Adam Janovský. Nelahozevský fotbalista ale zamířil pouze do břevna Bohuslavovy svatyně.

 

Na druhé straně si domácí vypracovali několik náznaků, vyložená gólová příležitost ale nepřišla.

 

Ve 33. minutě se radovalo Dynamo. První gól Nelahozevsi v této sezoně vstřelil útočník Jan Kalaš, který tak poslal svůj tým do vedení.

 

Nebyla by to však Nelahozeves v novém ročníku, kdyby všechno vycházelo podle plánu. Pár minut po tom, co se hosté dostali do vedení, totiž musel ze hřiště odstoupit Jiří Křtěn, který si z jednoho ze soubojů odnesl ošklivé zranění.

 

Od té doby začali iniciativu přebírat domácí, což vyústilo ve vyrovnávací branku. Po brejkové akci srovnal skóre zápasu Petr Buchta.

 

Spartak se ještě před odchodem do kabin stihl dostat do vedení. Ve 45. minutě se po rohovém kopu hlavou prosadil David Vošmik.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 2:1 pro příbramské fotbalisty.

Penalta pro domácí

Domácí vstoupili do druhé půle stejně tak dobře, jak odešli z té první. Už po deseti minutách hry byl totiž ve vápně faulován autor prvního gólu domácích Petr Buchta, a rozhodčí tak ukázal na penaltu. Tu proměnil Tomáš Jeník a domácí vedli 3:1.

 

Od té doby už se utkání vesměs dohrávalo. Spartak si hlídal vedení a v závěru se ještě stihl dostat do dvou zajímavých příležitostí. Z dobré pozice dvakrát zakončoval úspěšný exekutor pokutového kopu Tomáš Jeník, oba dva pokusy ale ztroskotaly na pozorném Fialovi, který strážil branku Dynama.

 

Spartak si tak po výhře 3:1 připsal první tři body v sezoně. Naopak Dynamo se osamostatnilo na poslední příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka: Po těch čtyřech prohrách už jsme potřebovali bodovat. To se nám povedlo, a to je pro nás asi nejdůležitější. Tři body do tabulky už jsme opravdu potřebovali.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Příbrami jsme byli rovnocenným soupeřem úvodních pětatřicet minut, kdy jsme ještě vedli 1:0. Po tom zranění se karta obrátila a soupeř zaslouženě vyhrál.



Sestavy


Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - T. Balík [-] , M. Srch [-] (63. M. Hejduk [-] ) , P. Buchta [-] , D. Drašnar [-] , T. Jeník [-] , D. Vošmik [-] , D. Prokeš [-] (74. J. Vlasák [-] ) , K. Češka [-] (70. T. Spousta [-] ) , T. Prokeš [-] , D. Morav [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] , J. Holý [-] , R. Kochman [-] , L. Simon [-] , L. Bucha [-] (67. J. Lenčeš [-] ) , A. Janovský [-] (74. V. Syblík [-] ) , T. Buldra [-] , P. Dubský [-] , D. Valda [-] , J. Křtěn [-] (36. R. Šimek [-] )

ŽK: 54. D. Valda , 72. J. Lenčeš , 82. V. Syblík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PETRŽELA Jiří - VÁGNER Pavel, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že extrémně mladý tým Spartaku zabojuje o první body v sezoně. Myslím si, že jich získá plný počet, čímž potěší domácí fanoušky, a společně tak oslaví 129 let od založení klubu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích