1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoměřice nadále stoprocentní, Kralupy sestřelil Vegricht


Branky


4

Fotbalisté Tuchoměřic v minulém kole porazili Spartak Příbram vysoko 5:0. Dnes proti nim stály Kralupy, které si v minulém zápase neporadily s kladenskou rezervou. Dnešní utkání, které nabídlo zejména hodně soubojů a bojovnosti, skončilo díky brance Lukáše Vegrichta vítězně pro domácí fotbalisty, kteří jsou tak v nové sezoně nadále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesná trefa Vegrichta

Utkání bylo od začátku velice soubojové a poměrně vyrovnané.

 

Hned po pár minutách hry měli příležitost k tomu, aby otevřeli skóre utkání, hosté z Kralup. Nebezpečná hlavička po centru z rohového kopu jen těsně minula branku Martina Kučery. Na ukazateli skóre tak zůstaly svítit dvě nuly.

 

Po půlhodině hry se diváci úvodního gólu zápasu dočkali. Po nákopu za obranu utekl hostující defenzivě Lukáš Vegricht, kterému už zbývalo překonat pouze vyběhnuvšího brankáře Víška. Tuchoměřickému fotbalistovi se to povedlo a střelou podél strážce kralupské svatyně otevřel gólový účet utkání.

 

Domácí, kteří se spoléhali zejména na brejkové situace, si do konce poločasu dokázali vypracovat ještě pár slibně se rozvíjejících akcí, další stoprocentní gólovou příležitost už si ale vytvořit nedokázali.

 

Stejně na tom byly i Kralupy, které na inkasovanou branku už do konce úvodního dějství odpověď nenašly.

 

Po prvních pětačtyřiceti minutách tak Tuchoměřice vedly nad Kralupy 1:0.

Hosté se snažili, ale marně

Ve druhém poločase to byli hosté, kteří byli více na balónu, svého soupeře přehrávali a vytvářeli si šance. Žádnou však ale k jejich smůle proměnit nedokázali. Především nebezpečné zakončení ze zhruba 55. minuty nadělalo Kučerovy pořádné starosti. Domácí gólman ale svůj tým podržel povedeným zákrokem.

 

I domácí však dokázali zahrozit, a to stejně, jako v úvodním dějství, z brejků a nakopávaných míčů. Tuchoměřičtí několikrát dokázali zavařit kralupské defenzivě, navýšení náskoku se ale nekonalo.

 

Tuchoměřice si tak i napočtvrté připsaly plný počet bodů, když na domácí půdě pokořily Kralupy nejtěsnějším možným rozdílem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuchoměřice
Petr Hejra: Byl to trošku jiný fotbal než ve středu. Bylo to takové nepěkné, spíše takový boj. Kluci byli po středě asi trochu utahaní, nebo nevím. Zkrátka to dnes nebylo ono.

FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Věděli jsme, že Tuchoměřice jsou první a ještě neztratily ani bod, tak nás nebude čekat nic lehkého. Oproti utkání ve středu jsme předvedli diametrálně rozdílný výkon. Bylo tam nasazení a bojovnost. V tomhle směru nemáme hráčům co vytknout. Celkově jsme nebyli horším soupeřem a myslím, že utkání by slušela spíše remíza. Domácím se ale bohužel povedl jeden brejk a my jsme své šance neproměnili, a tak odjíždíme bez bodu.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - L. Vegricht [-] , J. Jeslínek [-] , M. Sulík [-] (83. A. Kejmar [-] ) , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] , F. Stehno [-] (46. J. Tecl [-] ) , P. Hochman [-] , M. Majer [-] (74. R. Zavadil [-] ) , T. Valín [-]

FK Kralupy 1901
P. Víšek [-] - J. Emmer [-] (75. L. Krejza [-] ) , J. Řezníček [-] , Š. Janíček [-] , M. Houška [-] , T. Chlapec [-] , T. Petr [-] , R. Culek [-] , D. Hemr [-] , S. Mařík [-] , J. Víteček [-]

ŽK: 58. J. Hájek , 61. M. Majer - 38. Š. Janíček , 43. J. Emmer , 90. S. Mařík , 94. D. Hemr .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Brožek Tomáš - FEJFAR Jakub, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: výhra domácích

Při pohledu na prozatimní výsledky nováčka z Tuchoměřic favorizuji tým domácích. Myslím si ale, že ho nečeká lehký zápas proti, dle mých informací posílenému, týmu Kralup. Za mě těsná výhra Tuchoměřic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích