1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Festival klecanského zmaru v koncovce, překvapivou výhru slánské rezervy zařídil Stojanovski


Branky


4

Podle postavení v tabulce byl favorit jasný. Klecany se mohly v případě vítězství posunout v tabulce na druhou příčku, to by ale musely proměnit alespoň jednu z několika vyložených šancí, které si na půdě B-týmu Slaného vytvořily. Domácí naopak dokázali využít ojedinělou příležitost a po dobrém výkonu v defenzivě slaví cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdina se zastřeloval

Nebezpečnější směrem dopředu byli od začátku hosté, kteří se mohli dostat do vedení hned ve 2. minutě. Střela Lukáše Urbana nártem ale rozvlnila pouze boční síť Marešovy branky.

 

Poté šel sám na branku Ondřej Dvořák, kterého ale dokázal zastavit domácí gólman.

 

Nejvíce šancí měl však v první půli Antonín Hrdina, který mohl minimálně třikrát otevřít skóre zápasu. Pokaždé ale ztroskotal buďto na brankáři Marešovi, nebo na špatném zakončení.

 

Poté měli šanci domácí, když sám na brankáře Klecan unikal Lukáš Pospíšil. Jeho zakončení ale mířilo vedle.

 

Ve 41. minutě už se slánští fotbalisté radovali. Po pěkné kombinaci ve středu hřiště se do vápna dostal Darko Stojanovski, který si obešel brankáře Hrkala a poslal domácí do vedení.

 

Výsledekm tak bylo poločasové skóre 1:0 pro rezervu Slaného.

Hosté se nedočkali

Ve druhém poločase už si hosté tolik šancí nevytvářeli, i tak ale měli několikrát příležitost k tomu, aby výsledkově srovnali krok se svým soupeřem.

 

Největší šanci měl znovu Hrdina, který ale střelou z malého vápna neuspěl.

 

Hra byla poté ve zbývajících minutách hodně rozkouskovaná. Domácí pozorně bránili a hráli především na brejky.

 

Nakonec se jim podařilo udržet nejtěsnější možný výsledek až do konce, a po devadesáti minutách se tak radovali ze zisku tří cenných bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Radim Vavroch: I kdyby se hrálo až do večera, tak soupeř ten gól asi nedá nikdy. Myslím, že z toho byli sami nešťastní. My jsme ze dvou ojedinělých šancí dokázali vstřelit branku a v podstatě jsme zůstali doma tři kola po sobě bez obdržené branky, se skóre 2:0 a ziskem sedmi bodů. Zaplať pánbůh za to, trošku jsme si pomohli.

MSK Klecany
Jiří Kruťa: Byl to zápas, který jsme měli jednoznačně vyhrát. Jelikož se ale nabalovalo neproměňování šancí, tak jsme se dostali do nějaké křeče. Soupeř to bojovností a důrazem dotáhl do vítězného konce. Akorát se mi nelíbilo, že se ve druhé půli skoro nehrálo. Se Slaným jsme loni ztratili asi šest bodů a letos zatím tři. Asi to není náhoda. Vyhovují nám asi více soupeři, kteří chtějí více hrát fotbal.



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - O. Zelenka [-] , L. Pospíšil [-] , M. Marek [-] (63. Z. Volek [-] ) , M. Mareš [-] , M. Zelenka [-] , T. Vimr [-] , M. Pudil [-] , P. Volgner [-] (68. L. Kopřiva [-] ) , Z. Řehák [-] , D. Stojanovski [-] (89. J. Říčka [-] )

MSK Klecany
F. Hrkal [-] - A. Hrdina [-] , O. Dvořák [-] (74. J. Dvořák [-] ) , L. Urban [-] , V. Hordashko [-] , D. Průcha [-] , O. Průcha [-] , F. Vaktor [-] , P. Svoboda [-] (74. D. Fejgl [-] ) , L. Smíšek [-] , M. Bečka [-]

ŽK: 74. P. Svoboda .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Jarolímek Roman - JAROLÍMEK Miloš, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: výhra hostů

Těžko predikovat, jak bude tým domácích doplněn o hráče z A-týmu a současně v jakém rozpoložení přijede tým Klecan. Tipuji výhru hostů s ohledem na výkony z loňského roku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů