EXPERT TIP - 5.kolo Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 3.9.2023

0

Ikona a legenda fotbalu ve Staříčí, která již 6 let říká, že tohle je ta poslední sezóna se podobá trošku Jágrovi. Juklík, jak ho pžezdívají kamarádi nám přináší svůj pohled na následující 5.kolo okresního přeboru a posílá pozdrav do Nošovic. 




Petr Jukl

A kdo, že je vlastně Petr Jukl? ,,S fotbalem jsem začal v 6. třídě a pamatuji si to jako dneska, kdy jsem přišel za mamkou a řekl jsem, že bych chtěl hrát fotbal. Běhat jsem měl „zakázáno“ díky nedomykavosti pravé chlopně. Mamka tehdy svolila a já začal ve fotbalovém projektu „Fotbal ano, drogy ne“, který vedl známy frýdeckomístecký trenér Eda Kořínek. Odtud jsem zamířil do Staříče, kde jsem registrován od ledna 2003.

 

 

Musím říct, že za těch 20 let jsem stihl ve Staříči vše. Od turnajů v Belgii, Holandsku, přes okresní výběry, 5 postupů z toho 3 v dorostenecké kategorii a 2 v mužích. Najít si manželku a společně přivést na svět dva „potenciální“ fotbalisty (smích). Ale také dva pády, ten poslední bohužel loni i když jsem díky těžkému zranění stihl nastoupil až na závěr sezóny.

 

 

Musím říct, že jsem nebyl nikdy žádný driblér nebo bombér, spíše jsem vždycky byl týmový hráč, dříč a srdcař. Možná i proto jsem po většinu kariéry byl kapitánem naši staříčské lodi. Doma už slibuji snad 6 let, že ukončím hráčskou kariéru, ale pořád nás nebylo dostatek, abych mohl dát kopačky na hřebík.

 

 

Po loňském zranění v zápase jsem však došel názoru, že oddálím letošní operaci o rok a letošní ročník bude můj poslední aktivní. Takže to vypadá, že mě čeká poslední párty pro tuhle partu!

 

My věříme, že tohle není poslední sezóna na hřišti pro dlouholetou stálici a oporu Staříče a kéž by bylo více takových lidí kolem fotbalu jako je Petr Jukl. A jak tedy vidí následující kolo tento otec dvou malých fotbalových nadějí, fotbalista, horal, srdcač, kapitán, týmový hráč, houbař, šoumen a lámač dívčích srdcí ??!!! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 21 - 14 - 65 %
Komentář experta:

Za mého působení v OP platil Bukovec venku za jeden ze slabších týmů. To už zřejmě neplatí a zatím to vypadá na útok na nejvyšší pozice. Pržno bude tým, který když se sejde bude trápit každý tým, ale myslím si, že Bukovec udrží svou neporazitelnost i po tomto utkání. I díky svého multitalentovaného kapitána (smích)

Tip experta: 1 7 - 29 - 64 %
Komentář experta:

Věřím, že naše „ Béčko“ (Chlebovice) urve první body a psychicky se zvedne před derby, které je čeká příští týden. Navíc doma, když se sejdou, budou nepříjemní. Navíc jsem viděl, že mají nové tváře, takže by mohli o gól zvítězit.

Tip experta: 2 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

V tomhle utkání je dle tabulky favorit jasný, ale každý je k poražení. Janovice budou letos kousat, kvalitu na to určitě mají, ale OP není lehká soutěž a postup je vždy náročný. My od začátku ročníku nehrajeme špatně, kromě druhého poločasu v Mostech a Pržně, bohužel dopředu si musíme přiznat, že jsme zatím bezzubí. Věřím, že se to zlomí a proč né zrovna v Janovicích. Na zápas se těším, protože bude mít náboj a bude vyhecovaný. Byl bych špatný kapitán, kdybych nevěřil, že jsme schopni urvat 3 body. Dvojka!

Tip experta: 1 50 - 21 - 29 %
Komentář experta:

Tohle bude těžké na tipování. Čeladné bych přál první body. Líbí se mě, že chlapi makaj a bojují za to, aby fotbal na Čeladné nešel tzv. „do kopru“. To je mě hodně sympatické, ale k Vojkovicích mám blízko i díky klukům, které ve Vojkovicích znám. Myslím si, že na svém plácku Vojkovice zvítězí.

Tip experta: 0 8 - 46 - 46 %
Komentář experta:

Po našem debaklu v Mostech, už si nemyslím, že Mosty budou otloukánek soutěže. Navíc v našem zápase nejspíš Mosty udělaly nadstandardního brankáře Svatoše, který bude velká pomoc. Hrádek má dobré výsledky a pro mě je taky překvapení. Těžké na tipování. Myslím, že remíza by tady mohla klidně být.

Tip experta: 1 58 - 21 - 21 %
Komentář experta:

Nošovice se rozjely a sbírají body. Písek je zase neporažen i když po našem vzájemném souboji si myslím, že pokud budou hrát tak ledabyle jako u nás, nemohou v Nošovicích pomýšlet na 3 body. Souboj dvou podobných týmů bude za mě šlágrem kola. Na Nošovice mám dobré vzpomínky, hlavně na místní fanynky a holky z bufetu Elišku a Dášu (smích) , proto klukům podvědomě fandím. Tudíž za mě jednička, už jen kvůli kolegovi z práce Tomáši Horáčkovi, který je bývalou ikonou Nošovic (smích) . Písek poprvé ztratí.

Tip experta: 1 79 - 21 - 0 %
Komentář experta:

Těžký zápas na tipování. Vychází mě, že do Milíkova se nerado jezdí. Samozřejmě od doby, kdy jsem tady hrál se určitě hooodně změnilo k lepšímu, ale i tak si myslím, že Milíkov bude silný hlavně na domácím plácku! Hukvaldy by mohly překvapit, ale něco mě říká, že to bude jednička.

Tip experta: 1 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

Metylovice mají mladý kádr, časem až se více vyhrají si myslím, že budou velký aspirant na postup. Ale ještě si myslím, že to letos nebude. Každopádně doma ukážou dobrou formu a Návsí porazí. Návsí je pro mě velká neznámá, jelikož od té doby co jsme tam hráli naposled, se určitě hooodně změnilo. Čistá jednička!

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Zagrapan 7
2. Martin Trybula 6
3. Jiří Klik 6
4. David Smítal 6
5. Ondřej Mato 6
6. Josef Krenželok 5
7. Ladis K 5
8. Martin Sikora 5
9. Zdeněk Sedlák 4
10. Dominik Kopec 4
11. Martin Jopek 4
12. David Tryska 3
13. Jan Ligocki 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.