FOTO: I bez režiséra hry domácích to měli hosté těžké a uhráli ,,jen´´ bod


Branky


20. P. Kočvara (p.) , 24. V. Skotnica - 18. M. Michalek , 69. F. Zogata
14

Zápas mezí týmem Pržna a Bukovce předpokládal pohlednou podívanou. Domácí měli v areálu menší akci, což pomohlo i početné fotbalové návštěvě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

rychlá otočka domácích

První minuty patřily spíše domácím, kteří více drželi míč a měli lepší pohyb. Velké šance si, ale vytvořili hosté. Samostatný únik F. Zogaty nekončí brankou.

Druhý nájezd v 18.min už ovšem Bukovec proměňuje. J. Koper vysouvá M. Michálka, který se sám proti brankáři nemýli ,0:1. Poté si hráči Bukovce vybrali špatnou pětiminutovku, kdy doslova darovali svými velkými chybami dva góly domácím. Prvně M. Zogata zastavuje úmyslně míč rukou a píská se penalta. Jedenáctku s přehledem proměnuje P. Kočvara, 1:1. O pár minut bylo na straně domácích ještě veseleji. Zaváhání obránce Bukovce využívá V.Skotnica a dostává Pržno do vedení, 2:1. Pržno mělo do konce první půle ještě jednu šanci. Bukovec mohl srovnat z několika šancí. J. Krenželok, M. Michalek ani R. Kulig své gólovky nedali, a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí. Jinak se hrál fotbal nahoru dolů se spoustou sprinterských soubojů.

Byrtus podržel a Zogata vymetl šibenici

Druhá půle byla v režii hostů. Hned po začátku druhé půle se mohli Bukovečtí radovat, ale opět zklamali v koncovce. Domácí měli ve druhé půli jednu šanci, kterou mohli rozhodnout, ale vynikajícím zákrokem je vychytal V. Byrtus v brance hostí. Bukovec měl několik šancí na vyrovnání, ale ne a ne se prosadit. M. Michalek dvakrát nedal a poté i ze závaru nedokázal trefit bránu D. Byrtus. Hosté se přece jen dočkají vyrovnání v 69.min po krásném přímém kopu F.Zogaty, který vymetl šibenici z 20 metrů, 2:2. Situaci předcházel faul ne faul na kapitána hostí. Rozhodčí ovšem zapískal a Bukovec šanci využil náramně. Hosté i nadále byli v druhé půli lepší, chtěli zvrátit utkání na svou stranu. Krásný moment nastal v 80.min J. Koper z 25 metrů trefuje břevno domácí svatyně, míč se odráží jen pár centimetrů před brankovou čáru, poté se odráží od zad brankáře do tyče.

Domácím tak nakonec pomohlo štěstí a utkání končí nerozhodně, když celé utkání bylo hodně o běhání a důrazu. 



Ohlasy k zápasu


SK Pržno
Jan Zagrapan (hráč): ,,V sobotu jsme na svém hřišti přivítali zatím 100% Bukovec a kromě Knappa jsme byli v plné sestavě. Zapas se hrál ve velkém tempu a myslím že i dobrý fotbal. Prvních 30 min jsme byli lepším týmem, i když jsme inkasovali po brejku hostů jako první. Zapas jsme, ale během pár minut otočili po pěkné akci a penaltě. V druhém poločase mohlo padnout několik gólů na obou stranách, ale nemohoucnost zakončujících byla šílená. V druhém poločase už se i hodně přiostřilo a byly k vidění tvrdé zákroky. Nakonec hosté dostali výhodu přímého kopu paradoxně po faulu co nebyl a Zogata krásně vymetl šibenici. Remíza zápasu sluší, ale vyhrát mohly obě strany. Od nás nejlepší hráč Kočvara, který odvede neskutečnou porci černé práce v každém zápase.´´

TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok (hráč): ,,V první půli jsme byli ze začátku zápasu nerozehraní, protože došlo k rotaci v sestavě, tak jak je tomu běžné v amatérském fotbale. Přeci jen 15 zápasů na podzim je pořádná porce a jen málo týmů a borců odehraji všechny utkání ve stejném složení. Po gólu na 0:1 přišel zkrat naších obránců doslova jsme oba góly domácím darovali. Ale tak to se prostě někdy stává. Od té doby kromě jedné šance Pržna jsme si vytvářeli šance jen my jednu za druhou. Nakonec se ujala jen jedna, a to přímý kop Filipa Zogaty. Neodehráli jsme nejlepší a ani nejhorší zápas, ale udělali jsme dvě hrubky a nedali dost šancí, takže se urodila remíza, se kterou se ale určitě počítá. Nejlepšími hráči zápasu na domácí straně P. Kočvara, za hosty J. Koper.´´



Počet diváků: 100. Rozhodčí: RICHTER Jan - MALINOVSKÝ Jiří, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Smítal

Expert: Petr Jukl
Tip experta: výhra hostů

Za mého působení v OP platil Bukovec venku za jeden ze slabších týmů. To už zřejmě neplatí a zatím to vypadá na útok na nejvyšší pozice. Pržno bude tým, který když se sejde bude trápit každý tým, ale myslím si, že Bukovec udrží svou neporazitelnost i po tomto utkání. I díky svého multitalentovaného kapitána (smích)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů