EXPERT TIP - 5.kolo Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 3.9.2023


Zpět na experttip

Petr Jukl

A kdo, že je vlastně Petr Jukl? ,,S fotbalem jsem začal v 6. třídě a pamatuji si to jako dneska, kdy jsem přišel za mamkou a řekl jsem, že bych chtěl hrát fotbal. Běhat jsem měl „zakázáno“ díky nedomykavosti pravé chlopně. Mamka tehdy svolila a já začal ve fotbalovém projektu „Fotbal ano, drogy ne“, který vedl známy frýdeckomístecký trenér Eda Kořínek. Odtud jsem zamířil do Staříče, kde jsem registrován od ledna 2003.

 

 

Musím říct, že za těch 20 let jsem stihl ve Staříči vše. Od turnajů v Belgii, Holandsku, přes okresní výběry, 5 postupů z toho 3 v dorostenecké kategorii a 2 v mužích. Najít si manželku a společně přivést na svět dva „potenciální“ fotbalisty (smích). Ale také dva pády, ten poslední bohužel loni i když jsem díky těžkému zranění stihl nastoupil až na závěr sezóny.

 

 

Musím říct, že jsem nebyl nikdy žádný driblér nebo bombér, spíše jsem vždycky byl týmový hráč, dříč a srdcař. Možná i proto jsem po většinu kariéry byl kapitánem naši staříčské lodi. Doma už slibuji snad 6 let, že ukončím hráčskou kariéru, ale pořád nás nebylo dostatek, abych mohl dát kopačky na hřebík.

 

 

Po loňském zranění v zápase jsem však došel názoru, že oddálím letošní operaci o rok a letošní ročník bude můj poslední aktivní. Takže to vypadá, že mě čeká poslední párty pro tuhle partu!

 

My věříme, že tohle není poslední sezóna na hřišti pro dlouholetou stálici a oporu Staříče a kéž by bylo více takových lidí kolem fotbalu jako je Petr Jukl. A jak tedy vidí následující kolo tento otec dvou malých fotbalových nadějí, fotbalista, horal, srdcač, kapitán, týmový hráč, houbař, šoumen a lámač dívčích srdcí ??!!! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Věřím, že naše „ Béčko“ (Chlebovice) urve první body a psychicky se zvedne před derby, které je čeká příští týden. Navíc doma, když se sejdou, budou nepříjemní. Navíc jsem viděl, že mají nové tváře, takže by mohli o gól zvítězit.

Ladis K 2

Martin Jopek 0

Martin Sikora 2

Jan Ligocki 0

Josef Krenželok 2

Zdeněk Sedlák 0

Martin Trybula 2

Jiří Klik 2

Dominik Kopec 2

David Smítal 2

Jan Zagrapan 2

Ondřej Mato 2

David Tryska 0

Zpět na experttip