Otočka za minutu dvanáct


Branky


55. S. Brož , 72. M. Šigut , 90. M. Šigut - 44. A. Klus , 62. A. Klus
14

Metylovice celý zápas tahaly za kratší konec. Nakonec díky skvělému závěru berou všechny 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Metylovice měly jasný úkol a to dnes za každou cenu porazit prozatím nevýrazné Návsí. Ale od samotného začátku to nebylo ono a domácí se nemohli dostat do tempa a hosté trpělivě čekali na svou příležitost. Šance, ale které jim domácí po chybách nabídli brankou neskončili a tak když už se zdálo, že se půjde do šaten za bezbrankového stavu, další chybu Metylovic po špatné rozehrávce již hosté potrestali a Adam Klus těsně před pauzou hosty posílá do vedení, 0:1.

 

otočka za 5 minut 12

V kabině domácích tak bylo o poločase husto a to přineslo ovoce. Domácí začali hrát místo kopané fotbal a po první neproměné šanci přichází v 55.min rohový kop, kde se Samuel Brož prosazuje hlavičkou,1:1. Jenže radost domácích trvala zhruba 5 minut, kde další chybnou rozehrávku vystihl po druhé Adam Klus a do prázdné brány dostává hosty znovu do vedení, 1:2. Metylovice, ale nesložily zbraně a začaly znovu hrát. 15 minut před koncem Matěj Šigut vyrovnáná, 2:2 a v samotném závěru utkání dokonce stejný hráč nakonec otáčí skóre na stranu domácích, 3:2. Metylovice tak vydolovaly body za pět dvanáct a naopak hostům po dobře rozjetém zápase zůstali jen oči pro pláč.

 

Autorka fotografií je Veronika Dužíková, děkujeme !!! 



Ohlasy k zápasu


SK Metylovice
Dominik Kopec (hráč): ,,Začátek zapasu nám moc nevyšel. Nebyli jsme schopní využívat střed zálohy a místo krátkých nahrávek jsme balony pouze nakopávali dopředu. V prvním poločase jsme pustili soupeře do zbytečných šancí. Ale naštěstí soupeř nic z toho neproměnil ale až před koncem prvního poločasu nám nevyšla rozehrávka a dostali jsme zbytečný gól. V kabině jsme si řekli svoje, že to chce více mluvit a využívat střed zálohy. To nám taky na úvod vyšlo. Samuel Brož se prosadil po rohovém kopu hlavičkou. Jenže jsme si to zkomplikovali podruhé a to když nám podruhé nevyšla rozehrávka a soupeř znovu zakončoval do prázdné branky. Naštěstí jsme se snažili hrát pořad svojí hru a to se nám také vyplatilo. Srovnávací gól dal Matěj Šigut. Druhy poločas byl už jen v naši režii a taky se to ukázalo v poslední minutě. Kdy se nám podařilo zapas otočit a myslím si, že zaslouženě. Ač jsme si mysleli, že soupeř bude jednodušší tak ukázal značné kvality a tři body nám nedal vůbec zadarmo. Hráčem utkání byl určitě Matěj Šigut, který vstřelil dva góly.´´

SK Návsí
Roman Pyszko (asistent trenéra): ,,Zápas proti Metylovicím jsme smolně prohráli nevyužitými šancemi v prvním poločase, kdy jsme nevyužili 3 brejkové situace i tak jsme využili chybu domácích ve 44.min 0:1 konec poločasu, kdyby byl poločas 0:4 nikdo by se nedivil. Druhý poločas začal 55.min rohový kop domácí vyrovnali 1:1, pak opět chyba domácí obrany šli jsme opět do vedení, Adam Klus dál gól na 1:2, jeho druhý v zápase. Pak domácím vyšla akce 73.min 2:2 už to vypadalo na remízu, ale domácí poslední akce dali vítězný gól 3:2 konec zápasu. Nejlepší hráč Návsi Adam Klus a z Metylovic Michal Garba. K rozhodčímu se vyjadřovat raději nebudu, ale prohrát jsme si nezasloužili.´´



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠAŠINKA Jan - POKLUDA Aleš, ŠPAČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Smítal

Expert: Petr Jukl
Tip experta: výhra domácích

Metylovice mají mladý kádr, časem až se více vyhrají si myslím, že budou velký aspirant na postup. Ale ještě si myslím, že to letos nebude. Každopádně doma ukážou dobrou formu a Návsí porazí. Návsí je pro mě velká neznámá, jelikož od té doby co jsme tam hráli naposled, se určitě hooodně změnilo. Čistá jednička!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů