Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól ve 30 vteřině a karetní představení hostů


Branky


14

Na znovu krásně připraveném pažitu přijel zatím 100% Písek do Nošovic, kde je ovšem nečekalo nic lehkého. A přesvědčili se o tom velice rychle. Než se totiž otřepali hosté z cesty prohrávali 2:0 a hráli od 10 po ČK hostujícího kapitána. I tak srdnatě bojovný Písek nedal domácím nic zadarmo, ale když své šance nevyužili domácí zkušeně trestali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

30. vteřina 1:0

Kdo se opozdil ve frontě na pivo přišel o první branku v utkání, která padla již ve 30 sekundě zápasu. Skotnica se uvolňuje v 16ctce a nadýchaný cetr hlavou proměňuje Kroček, 1:0, na který nedosáhl ani Tomáš Czernek chytající ve výboné formě. V 17.min se situace opakuje a po centru Skotnicy se prosazuje po odraženém míči nikým nekrytý kapitán Maťaťa střelou z blízky, 2:0. O chvíli později v minutě 19. hosté snižují výstavní šibenicí trefuje Pavel Wantula, 1:2. Ale ve 20.min za odkopnutí míče po odpískání dostává hráč hostů ŽK, ten na to řekl rozhodčímu svoje a ihned dostává druhou ŽK a míří rovnou do sprch. 

 

 

 

Aktivní domácí svůj náskok navýšili

Do druhého poločasu Nošovice opět nastoupili aktivně a odměnou jim byl gól v 59.min na 3:1, kdy centr Račeva umístil Červený přesně střelou do sítě. Poté v 67.min neproměnil Skalický penaltu za ruku hostujícího stopera, když přestřelil. Zdramatizovat zápas, tak mohli hosté když nastřelili břevno a druhou slibnou šanci chytnul domácí brankář Matyskiewicz. A tak tečku za utkáním udělala akce z 90.min a to když míč potáhnul posila Karel Maceček, pohrál si se dvěmi obránci a předložil míč před bránu, kde střelou k pravé tyči nedal Skotnica brankáři hostí šanci, 4:1. Hosté tak poprvé ztratili body a naopak Nošovice se dobře naladily na příští týden, kdy přivítají favorita soutěžě z Janovic.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Nošovice-Lhoty
Zdeněk Skotnica (hráč): ,,Byli jsme po celý zápas nebezpečnější a zaslouženě si došli pro další 3 body. Příští týden to bude v Nošovicích proti Janovicím tahák kola a bitva o první místo.´´




Sestavy


SK Nošovice-Lhoty
M. Matyskiewicz [-] - T. Blakala [-] , V. Maťaťa [-] , K. Maceček [-] , Z. Skotnica [-] , P. Bednárek [-] , T. Račev [-] , M. Červený [-] , M. Kulhánek [-] , P. Skalický [-] , T. Kendzior [-]

Fotbal Písek
T. Czernek [-] - D. Galia [-] , J. Sikora [-] , M. Puczok [-] , A. Mariňak [-] , T. Pyszko [-] , J. Ligocki [-] , P. Wantula [-] , D. Kluz [-] , M. Zahradník [-] , R. Bojko [-]

ŽK: 36. M. Kulhánek - 20. J. Ligocki , 55. D. Kluz , 56. M. Zahradník , 68. R. Bojko , 86. A. Mariňak . ČK: 20. J. Ligocki .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POVAŽAN Marek - PETROŠ Radim, NĚMEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Smítal

Expert: Petr Jukl
Tip experta: výhra domácích

Nošovice se rozjely a sbírají body. Písek je zase neporažen i když po našem vzájemném souboji si myslím, že pokud budou hrát tak ledabyle jako u nás, nemohou v Nošovicích pomýšlet na 3 body. Souboj dvou podobných týmů bude za mě šlágrem kola. Na Nošovice
mám dobré vzpomínky, hlavně na místní fanynky a holky z bufetu Elišku a Dášu (smích) , proto klukům podvědomě fandím. Tudíž za mě jednička, už jen kvůli kolegovi z práce Tomáši Horáčkovi, který je bývalou ikonou Nošovic (smích) . Písek poprvé ztratí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích