Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krtečci napravily výsledek z minulého kola a lišky odjíždí s prázdnou


Branky


2. T. Sikora , 6. M. Samiec , 15. T. Sikora , 37. J. Lojek , 56. J. Lojek , 86. D. Žabka , 87. D. Fuják - 24. Z. Bůžek
14

Fotbalisté Milíkova se mohli těšit po třech venkovních utkání na domácí prostředí , když přivítali na svém hřišti Hukvaldy. Domácí měli po minulém velice nevydařeném utkání co napravovat. Hukvaldy naopak přijeli s nadějí, že potvrdí zlepšené výsledky oproti loňsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup domácích do zápasu rozhodl

Domácí nenastoupili v plné sestavě a museli se opět potýkat s několika absencemi, jak už je tradicí. Ale na utkání to tentokrát vliv nemělo. Již úvodní minuty potvrdili větší hlad po vítězství ze strany domácích. Uběhlo 15. minut a na světelné tabuli svítil výsledek 3:0. A to když se jako první v 1.min po individuální akci prosadil Tomáš Sikora, 1:0. Druhá branka v 6.min patřila Michalu Samiecovi, který se po přihrávce Mata prosadil v situaci 1vs1 elegantním obloučkem, 2:0. Třetí v 15.min kde branka patřila opět Tomáši Sikorovi, který prověřil brankáře zpoza pokutového území a uspěl, 3:0. Tempo hry diktovali domácí, kteří dobře kombinovali a vytvářeli si šance. Paradoxně se však z dalího gólu radovali Hukvaldy, to když ve 24.min Bůžek využil špatné rozehrávky brankáře Sikory, 3:1. Radost hostů však netrvala dlouho. O deset minut později využil dalekonosné křížené přihrávky Mata již tradiční střelec Lojek, který si v pohybu šikovně převzal míč a překonal brankáře hostí, 4:1. První poločas tak nabídl pět branek.

Hosté měli dobrou pasáž, ale branku nedali

Druhý poločas si domácí už pohlídali. V 56.min se navíc prosadil opět Lojek, který své mužstvo napevno uklidnil, 5:1. Hukvaldští se nevzdali a měli zhruba 20. minut dobrou pasáž, kdy se snažili postupným útokem zkorigovat skóre, ale Milíkovská defenziva byla pozorná a žádnou větší šanci hostům nepovolila. Naopak v samotném závěru ještě dvakrát udeřili domácí. V 86.min se po rohovém kopu prosadil na první tyči Damián Žabka, který si svým výkonem gól zasloužil, 6:1. Minutu na to mohl oslavit svou branku i Dominik Fuják, který natáhl ke střele z dobrých 25m a zapsal tak poslední údaj do statistik zápasu,7:1.

 

Autorka fotografií je Markéta Bieleszová, děkujeme !!! 



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Ondřej Mato (hráč): ,,Těsně před zápasem jsme opět museli řešit určité absence, které nás srazili už minulý týden. I přesto byl náš minulý výkon neomluvitelný a chtěli jsme jej náležitě odčinit. Upravili jsme rozestavení tak, abychom eliminovali absenci všech stoperů, což se povedlo. Směrem dopředu nám to dneska vyšlo na výbornou. Obecně měl každý na hřišti nějaký úkol a každý si je splnil do puntíku, což se zákonitě projevilo jak na předvedené hře tak i výsledku. Doufám, že na to navážeme i v následujících utkáních. Potřebujeme stabilní výkony a výsledky. Hráče utkání za náš tým Tomáš Sikora.´´




Sestavy


TJ Milíkov
J. Sikora [-] - M. Samiec [-] , J. Lojek [-] , V. Peter [-] , O. Mato [-] , T. Sikora [-] , D. Grochol [-] , D. Žabka [-] , S. Jasinek [-] , R. Krupka [-] , M. Pientok [-]

TJ Sokol Hukvaldy
R. Překlasa [-] - D. Krhut [-] , D. Tchuř [-] , T. Černík [-] , J. Chamrad [-] , T. Řeháček [-] , D. Cirner [-] , J. Pavelka [-] , M. Genčur [-] , L. Smolík [-] , Z. Bůžek [-]

ŽK: 32. T. Řeháček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KIELAR Jakub - POLEDNÍK Radek, VYKOPAL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Smítal

Expert: Petr Jukl
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas na tipování. Vychází mě, že do Milíkova se nerado jezdí. Samozřejmě od doby, kdy jsem tady hrál se určitě hooodně změnilo k lepšímu, ale i tak si myslím, že Milíkov bude silný hlavně na domácím plácku! Hukvaldy by mohly překvapit, ale něco mě říká, že to bude jednička.

Tip: výhra domácích