EXPERT TIP - 25.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 7.5.2023

0

Zvládne se Dolní Bousov dostat do podzimní pohody, kterou tak těžce hledá? Zvládnou si Vlašim, Čelákovice, či Býchory připsat nějaké body a pomoct si v záchranářském boji? Podívejte se na tipy našeho experta pro nadcházející kolo sředočeské 1.A třídy sk. B, jímž je hráč Dolního Bousova, David Boško




David Boško

David Boško je hráčem týmu z Mladoboleslavska, který se momentálně nachází na 4. příčce. Tímto týmem je již výše zmíněný Dolnobousovský Sportovní Klub. Právě David Boško je aktivním tipérem a z toho důvodu jsme si ho vybrali jako našeho experta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Votice domácí hrad nedobyjí. Všechny body zůstanou v Nymburku a myslím si, že domácí dají 3 a více bodů.

Tip experta: 1 62 - 25 - 13 %
Komentář experta:

Hosté sice vyhráli doma s Nymburkem, ale Slavoj má na jaře výherní šňůru a s dirigentem Krulichem vyhrají bez větších problémů. Myslím si, že domácí dají 3 a více gólů.

Tip experta: 1 49 - 13 - 38 %
Komentář experta:

Hlízov jezdí k soupeři dobře připraven. Hraje ze zabezpečené obrany a vydává se do rychlých brejků, z kterých umí dát gól. Poděbrady v zadních řadách se skvěle hrajícím stoperem Borovičkou brejky zvládnou a domácí vyhrají.

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Domácí na jaře hledají herní pohodu. Čáslav přijede do Bousova s cílem odvézt alespoň bod, ale pevně věřím, že všechny body zůstanou doma. Domácím se uzdravil Zdeněk Bělík. Domácí vyhrají a věřím, že to bude s velkým gólovým přídělem pro hosty.

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Pšovka doma body nerozdává a nebude tomu tak ani v tomto utkání. Domácí si zápas pohlídají a Čelákovice porazí.

Tip experta: 0 38 - 13 - 49 %
Komentář experta:

Úvaly jsou doma velice nepříjemný tým. Utkání je sice pro ně hráno v netradiční den v pátek, ale myslím si, že neprohra domácího týmu bude znamenat ztrátu 2 a možná 3 bodů.

Tip experta: 0 13 - 38 - 49 %
Komentář experta:

Luštěnice jsou nepříjemný, silový a rychlý tým. Mají spousty hráčů, kteří dokáží vzít danou situaci na sebe. V bráně chytá velice zkušený Janura. Domácí ale nutně potřebují body k záchraně. Myslím si, že remíza bude tomuto utkání slušet. Pozor si Býchory budou muset dávat v posledních 10 minutách, kdy Luštěnice nejčastěji rozhodují osud utkání ve svůj prospěch.

Tip experta: 1 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Domácí potřebují 3 body k záchraně. Zřejmě jim k tomu pomůže i A-tým, který hraje doma v sobotu s B-týmem Olomouce. Myslím si, že mladý tým domácích získá všechny 3 body potřebné k záchraně.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Šimon Hlaváček 5
2. Venca Likeš 5
3. Jan Konůpek 4
4. David Boško 4
5. Bedřich Trávníček 4
6. Lukáš Novák 3
7. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.