Je to nejlepší sezóna v historii klubu, říká hráč kola Matěj Falta

3 branky a zasloužená výhra. Takový byl víkend pro Dolní Bousov a hráče tohoto týmu Matěje Faltu, jenž si svým výkonem zasloužil nominaci do sestavy kola, kde obdržel nejvíce hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejdříve bych Vám chtěl pogratulovat, jaké z toho máte pocity?
Dobrý den, děkuji za gratulaci. Pocity jsou samozřejmě radostné, rozhodně to není jen mé ocenění, ale také ocenění týmu. Bez spoluhráčů bych se totiž hráčem kola stát nemohl. Věřím, že z toho také budou mít radost. Děkuji všem, co pro mě hlasovali.
Do sestavy kola Vás dostal výkon proti rezervě Vlašimi. Jak hodnotíte Váš a výkon celého týmu?
Zápas byl od začátku do konce v naší režii a utkání mohlo skončit vyšším rozdílem. Nerad hodnotím sám sebe, ale v zápase se mi povedlo z mé první šance skórovat a to se vždy člověku hned hraje lépe.
Pokud by se ještě nehrálo nadcházející kolo, tak byste skončili 4. v tabulce. Jak hodnotíte umístění a průběh akutální sezóny? Považujete to spíše za zklamání?
4.místo určitě bereme. Spoluhráči, kteří jsou v Bousově déle než já, někteří celou kariéru, říkali, že se bude jednat o historicky nejlepší umístění. Víme, že podzim byl povedenější než jaro, ale celkově hodnotím sezónu kladně. V našich zápasech padá hodně branek, to nás baví a věřím, že to baví i lidi, kteří se na naše zápasy chodí dívat.
Průběh jara se vašemu družstvu spíše nepovedl. Jaká je podle Vás příčina toho, že jste nenavázali na skvelý podzim?
Jaro se nám úplně nepovedlo z dvou příčin. První byl odchod Michala Pažouta do Benátek nad Jizerou, ztráta střelce 19 podzimních gólů nás poznamenala víc, než jsme čekali. Druhou příčinou bylo zranění a pracovní vytíženost některých důležitých hráčů z kraje jarní sezóny. Za zmínku stojí zranění Zdeňka Bělíka z první jarního utkání, který je mozkem našich útočných akcí.
Tato ocenění obvykle v týmu udělají rozruch a hráče čeká nějaký příspěvek do klubové kasy. Čeká to i Vás?
Už jsem si nějaké narážky v týmové konverzaci přečetl, ale upřímně nevím, zda mě to něco do týmové kasy bude stát. Doufám, že ne.
Vyhrál jste už někdy nějaké individuální ocenění?
Individuální ocenění (např. nejlepší hráč turnaje, či nejlepší obránce turnaje) se mi povedlo párkrát získat naposled v kategorii přípravek. V loňské sezóně se mi povedlo jednou zvítězit jako hráč kola, zde u Vás. Shodou okolností se mi nyní podruhé podařilo stát se kanonýrem víkendu v rubrice Boleslavského deníku. Na “sranda” turnajích o Vánocích, či v létě po sezóně, to byl v minulosti nejlepší střelec nebo hráč.
O víkendu Vás čeká poslední výjezd sezóny do Býchor. Jak vidíte toto poslední utkání?
Se sezónou se určitě chceme rozloučit vítězstvím a rádi bychom zabojovali o 3. místo v tabulce. Víme ale, že tohle již úplně nemáme ve svých nohách.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.