Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani poločasové vedení o tři branky nestačilo! Slovan dokonal překvapení


Branky


8

Veledůležitá výhra nad Polabanem Nymburk jistě psychicky posilnila tým z Lysé nad Labem, jenž se po loňském sestupu z krajského přeboru potácí v sestupových problémech i tuto sezónu. Právě již zmíněná výhra nad Polabanem by ale dalšímu týmu z Polabí měla pomoci. Naopak Slavoj Stará Boleslav zažívá poměrně příjemné časy a v minulém kole tento tým přehrál v devítibrankové přestřelce čelákovický Union.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná záležitost

Poločas jako z pohádky. To zažíval Slavoj Stará Boleslav, jenž se veze na vítězné vlně a sebevědomí tomuto týmu nechybí. Na úzkém hřišti, kterým právě domácí Slavoj disponuje se některým soupeřům nehraje lehce a to pocítila Lysá.

 

V 28. minutě si po krásné akci našel míč Krulich a otevřel skóre utkání. O pouhých 6 minut později přišla další rána pro hosty, jelikož z dosti podobné akce dostal míč za záda brankáře Rathouského Šejvl.

 

Tentokrát to nebylo 6 minut, ale nýbrž 4 minuty, které domácí Slavoj potřeboval na další branku, kterou opět zařídil Šejvl. Tato situace vypadala opravdu na hozený ručník do ringu pro hostující celek.

 

Do poločasové pauzy již domácí neúřadovali, a tak se tedy šlo do šaten za tříbrankového vedení pro Slavoj

Dokonáno

„Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit stejně, což se nám povedlo. “ Tak hodnotí počátek druhé pětačtyřicetiminutovky trenér domácích Josef Matějovský. 

 

Domácím se opravdu dařilo a následně přišla první obrovská šance druhého dějství, která ale zůstala bez využití a hosté využili známého pravidla nedáš, dostaneš. Rázem bylo tedy skóre místo 4:0, 3:1.

 

V 70. minutě přišlo několik střídání na straně domácích, kteří si mysleli, že utkání v klidu dohrají. Opak byl pravdou. V 83. minutě se po standartní situaci prosadil Krušinský a rázem se domácím dýchalo o dost hůře.

 

To ale nebylo vše jelikož v posledních vteřinách utkání dostali hosté k dispozici rohový kop a do vzduchu se pověsil Hanke, jenž vyrovnal skóre a rozpoutal obrovskou radost na straně hostů. 

 

Rozhodčí Nerad hned o vteřinu poté odpískal konec utkání, které tedy končí nerozhodně.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Josef Matějovský: Dobrý zápas, na který se přišlo podívat mnoho diváků. Bohužel pro nás tohle utkání je s hořkým koncem, kdy jsme v obraně udělali hrubé chyby a soupeř nás potrestal.

FK Slovan Lysá
Matěj Brabec: Dnes se potvrdilo staré fotbalové pravidlo, je to kulaté. Po 3. gólu jsme měli neskutečnou radost, samozřejmě i štěstí a odměnu za bojovnost a že jsme utkání nezabalili. Jsme rádi, že jsme to šťastně dotáhli k remíze.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - BRÝL František, PÍSAŘÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: David Boško
Tip experta: výhra domácích

Hosté sice vyhráli doma s Nymburkem, ale Slavoj má na jaře výherní šňůru a s dirigentem Krulichem vyhrají bez větších problémů. Myslím si, že domácí dají 3 a více gólů.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza