1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka střídajícího hráče rozhodla! Union na půdě Pšovky padl


Branky


8

25. kolo středočeské 1.A třídy nám nabídlo souboj dvou celků, kterým se minulé kolo nepodařilo bodovat. Pšovka padla na půdě poděbradské Bohemie a Čelákovice nezvládli souboj dvou polabských týmů na nymburské půdě. Zároveň toto utkání bylo pro hosty z Čelákovic velmi důležité, jelikož potřebují každý bod v souboji o setrvání v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neseřízená muška

Již od úvodu utkání byli lehce lepším týmem domácí a bylo znatelně viditelné, který tým je v tabulce výše. Hosté nikterak nebezpeční nebyli a jejich střely připomínaly spíše slepé nábojnice. Naopak domácí si dokázali vytvořit 3 tutové šance. Tou největší byla střela z brankového území, která ovšem to sítě nezaplavala. 

 

Jelikož překonat brankáře soupeře se nepodařilo ani jednomu týmu, tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Zlatá ruka

Úvod druhé půle se Pšovce vydařil náramně a již ve 47. minutě dostali domácí k dispozici volný únik, který ovšem využít nedokázali. To je ale nemuselo moc mrzet, jelikož o minutu později dostal dosti podobnou příležitost střídající David Svoboda, jenž vstřelil branku již po 2 minutách na hřišti a poslal domácí do vedení.

 

Po této brance přišlo další ohrožení branky Schlossera, ovšem za ním zacinkala pouze tyč a tak se iniciativy chopili hosté. Činil se ovšem výborný Zamazal, jenž jednu skvělou možnost na vyrovnání vychytal a poté mu také pomohla branková konstrukce. Stejně jako tomu bylo na druhé straně.

 

Ačkoliv se hosté snažili, tak vyrovnání nepřišlo. Musí se tedy smířit s tím, že ani tentokrát body, které by jim pomohly k záchraně nezískají.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený: Konečně jsme Čelákovice porazili. Sice to moc pohledný fotbal nebyl, ale pro nás jsou důležité tři body. Celkově si myslím, že jsme byli lepším týmem. Kluci si mákli a je to pro nás cenné vítězství.




Sestavy


FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - R. Miřatský [-] (46. D. Svoboda [-] ) , R. Dvorný [-] (92. T. Bláha [-] ) , J. Pokorný [-] (80. M. Machka [-] ) , M. Havel [-] (77. R. Miřatský [-] ) , J. Chytil [-] (62. R. Eder [-] ) , D. Bursa [-] , D. Grabmüller [-] , J. Mihalík [-] , J. Kaiser [-] , R. Beneš [-]

SK Union Čelákovice
J. Schlosser [-] - J. Sebera [-] (46. J. Filip [-] ) , M. Arazim [-] , O. Koch [-] , L. Haloun [-] , O. Skalický [-] , R. Skuhravý [-] , D. Kovalov [-] (72. J. Fantík [-] ) , J. Mašek [-] , P. Fantík [-] , T. Havlát [-] (36. B. Vacek [-] )

ŽK: 54. D. Bursa - 55. D. Kovalov , 79. P. Fantík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Sandev Patrik - ASNÍK Daniel, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: David Boško
Tip experta: výhra domácích

Pšovka doma body nerozdává a nebude tomu tak ani v tomto utkání. Domácí si zápas pohlídají a Čelákovice porazí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích