2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavská rezerva se nezmohla ani na branku!


Branky


38. J. Keszeg , 93. J. Šolc
8

Několik zápasů s vítězným koncem s posun tabulkou. Rezerva Čáslavi zažívá příjemné období, ale poslední dvě utkání moc dobře nedopadla. Remíza s Voticemi a prohra s Posázavanem tomuto celku lehce kazí jinak skvělou jarní bilanci. Soupeřem pro Čáslav pro 25. kolo byl Dolní Bousov, jenž v minulém kole nestačil na Votice a aktuálně ztrácí 6 bodů na druhé Luštěnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rohový kop

Tým hostů nezajížděl k utkání do Dolního Bousova v úplně ideální sestavě, ale na výkonu to nikterak znát nebylo. Během prvního dějství si čáslavská juniorka nevytvořila žádnou gólovou šanci, ale kompaktní obrana nedovolila soupeři nějaké velké šance.

 

První zásadní moment přišel v 38. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Jan Keszeg. Na tuto branku Čáslav nijak nezareagovala a pokračovala ve své nakopávané hře, která končila s hranicí pokutového území soupeře. 

 

Po zbytek první pětačtyřicetiminutovky jsme již branku neviděli, což znamenalo poločasový výsledek 1:0.

(Ne)vyrovnání

Druhé dějství začalo lepším výkonem hostů, kdy brankáře Klímu ohrozil Špičák, ovšem z úhlu síť nerozvlnil. Následně opět Špičák vyhrál souboj v pokutovém území soupeře a rozvlnil síť. Branka ale nebyla uznána pro útočný nedovolený zákrok.

 

V posledních minutách hosté vrhli všechny síly do útoku ve snaze o vyrovnání. To ale dobře nedopadlo a dokonce ještě přidal v 90. minutě branku do odkryté síťě Šolc a rozhodl o výsledku utkání, který mluví ve prospěch Dolního Bousova.



Ohlasy k zápasu



FK Čáslav B
Marek Lebduška: I když nás čekal silný a zkušený soupeř, tak si myslím, že náš mladý tým obstál a odehrál dobré utkání, zejména druhý poločas. Obzvlášť posledních 20 minut se soupeř bál o výsledek a myslím si, že remíza by utkání slušela. Bohužel si neodvážíme ani bod a nezbývá nám nic jiného než bodovat za týden s Nymburkem



Sestavy


Dolnobousovský SK
O. Klíma [-] - F. Klíma [-] , M. Horák [-] , M. Karela [-] , T. Šolc [-] - A. Pavliš [-] (58. J. Kasal [-] ) , T. Honc [-] , M. Falta [-] (90. P. Ježek [-] ) , M. Horák [-] , Z. Bělík [-] (82. M. Merva [-] ) - J. Keszeg [-] (71. J. Šolc [-] )

FK Čáslav B
M. Vlček [-] - J. Špičák [-] , L. Marek [-] , K. Sechovec [-] (38. Z. Lanc [-] ) , T. Fišr [-] , M. Lebduška [-] , T. Havrda [-] , D. Dastych [-] (69. L. Kubín [-] ) , A. Novák [-] (69. B. Spáčil [-] ) , M. Kubín [-] , L. Tuzar [-]

ŽK: 43. M. Horák , 63. J. Keszeg - 34. A. Novák , 74. M. Lebduška .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: ŽÁČEK Pavel - JAROLÍMEK Roman, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: David Boško
Tip experta: výhra domácích

Domácí na jaře hledají herní pohodu. Čáslav přijede do Bousova s cílem odvézt alespoň bod, ale pevně věřím, že všechny body zůstanou doma. Domácím se uzdravil Zdeněk Bělík. Domácí vyhrají a věřím, že to bude s velkým gólovým přídělem pro hosty.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů