0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 18:00

25.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netradiční čas utkání Úvalům nehrál do karet! Posázavan rozhodl rychlo brankou


Branky


8

Dva velmi fotbalové celky se utkali v klání 25. kola, kdy v trochu netradiční čas hostily Úvaly na svém stánku Poříčí nad Sázavou. Úvaly čekal těžký soupeř, kterého ale na podzim dokázaly obrat o body, což se opravdu neděje v této sezóně často. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup

Od prvních minut na domácí Poříčí nalétlo ve velkém tempu a domácí se tohoto tempa snažili držet, bohužel pro ně jen do 4. minuty, kdy si po přesném centru našel míč Baštýř a otevřel skóre tohoto utkání.

Domácí se ale nevzdali a hráli svůj pohledný fotbal, kterým celou sezónu baví diváky. První dějství bylo plné šancí, náznaků, střel, centrů a mniho dalšího, ovšem branka Baštýře ze 4. minuty byla do poločasovéhon hvizdu rozhodčího Jarolímka tou jedinou.

Ligový fotbal

Do druhé pětaačtyřicetiminutovky nastoupili domácí skvěle a svým výkonem dávali najevo, že zde se body nebudou získávat snadno. Tým Lukáše Kučery se tlačil dopředu, ovšem vždy ztroskotal na skvělé obraně, či brankáři Soukupovi.

 

Největší šanci na vyrovnání dostali domácí po faulu v pokutovém území na Flóra, jenž si sám míč vzal, postavil na značku pokutového kopu a také sám nastřelil brankovou kontrukci.

 

Snaha o vyrovnání pokračovala a činil se zejména Hološko, jenž se svými zkušenostmi z angažmá v Turecku, či Austrálii dával zabrat bývalým jihlavským matadorům v řadách Poříčí.

 

Na konci utkání to byl fotbal opravdu nahoru a dolu s tím, že mohlo padnout několik branek na obou stranách a činil se zejména skvělý Řemínek na straně domácích. Ovšem tento celek, jenž nepředvedl vůbec zlý výkon dnes branku nevstřelil a všechny 3 body si odvezl tým z Posázaví.



Ohlasy k zápasu


SK Úvaly
Lukáš Kučera: Byl to velmi pěkný zápas, kterému by slušela remíza. Bohužel jsme počítali nějaké omluvenky a tak jsem rád za pomoc z rezervního týmu. Velmi dobře zahrál Jan Gebhart, který nahradil ve 20. minutě zraněného Kubelku. Vlastně všichni kluci odehráli super zápas.




Sestavy


SK Úvaly
- V. Šabršula [-] (68. Š. Syruček [-] ) , J. Flóro [-] , F. Hološko [-] , D. Bozděch [-] , M. Novák [-] , M. Schovanec [-] , O. Benčič [-] , T. Mika [-] , V. Křelina [-] , M. Kubelka [-] (19. J. Gebhart [-] ) , D. Řemínek [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , P. Tlustý [-] , D. Verner [-] , P. Havlíček [-] , M. Azilinon [-] , T. Síkora [-] (72. L. Říha [-] ) , P. Galuška [-] (91. L. Kurz [-] ) , A. Dumský [-] , J. Baštýř [-]

ŽK: 59. T. Mika , 71. M. Schovanec , 82. V. Křelina , 86. D. Řemínek - 54. M. Soukup , 86. L. Říha , 87. A. Dumský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jarolímek Roman - ŽÁČEK Pavel, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: David Boško
Tip experta: remíza

Úvaly jsou doma velice nepříjemný tým. Utkání je sice pro ně hráno v netradiční den v pátek, ale myslím si, že neprohra domácího týmu bude znamenat ztrátu 2 a možná 3 bodů.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů