EXPERT TIP - 20.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 30.4.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Expertem je Jakub Hrubý z Krnova.




Jakub Hrubý

Krajní záložník krnovského á týmu Jakub Hrubý je našim expertem. Jakub začal nyní trénovat po lehké operaci holenní kosti. Pracuje jako technolog ve strojírenské výrobě. Má rád černý humor. Jak se mu bude dařit uvidíme až v květnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 14 - 14 - 72 %
Komentář experta:

Výhra hostů. Jindřichov sice mohl vyjít trochu z formy kvůli odloženému utkání s Krnovem, ale dle mého jim Víťa Boháček naordinoval dvoufázové tréninky jako Bohumír Zenkl a budou natěšení.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Výhra domácích. Tady si myslím, že se jedná o jednostrannou záležitost. Sice Kuba Čaroděj Řeháček říkává: “Míč je kulatý, může se stát cokoliv“, ale jména jako Ondra, Daříček, to je stále kvalita. Také musím zmínit Dominika Mrukviu, který má neuvěřitelné rohlíky za obranu a vedoucího týmu Honzu Košárka, který stmeluje mančaft, hlavně po zápase. (smích)

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Výhra hostů. Budišov má dobrý kádr a skvělý kotel agilních fanoušků. Jejich legendární chorál: „Pojďme budík, pojďme hrát, pojďme góly rozdávat“, vyhecuje tým hostů k tří bodovému zisku. Nicméně Hlavnice je nepříjemný soupeř, i když to papírově nevypadá, bude to boj. Výsledek těsný.

Tip experta: 2 36 - 14 - 50 %
Komentář experta:

(smích) Výhra hostů. Začal jsem se smát, jak jsem viděl čas utkání - v deset ráno v neděli. Záleží, jak to oba týmy pojmou zodpovědně v sobotu večer. Lichnov je momentálně v laufu, pokud budou dbát pokynů kapitána Ondry Bartoníčka jako my, když s námi hrál, tak vyhrají. My museli večer před zápasem popíjet meduňkový čaj nebo iontový nápoj a číst knížky.

Tip experta: 0 7 - 7 - 86 %
Komentář experta:

Remíza. Zkušený stratég Martin Lhotka bude chtít představit tým v co nejlepším světle. Nebudou hrát kombinační fotbal pro oko diváka, ale takzvaný „prešovský betón“ a bod doma udolají.

Tip experta: 1 79 - 21 - 0 %
Komentář experta:

Výhra domácích. Slavkov je doma silný. Tím bych chtěl pozdravit svého kamaráda Radka Hendrycha.

Tip experta: 1 79 - 14 - 7 %
Komentář experta:

Výhra domácích. Bruntál má mladé běhavé kluky v béčku, takže ať si Slavie raději vezme s sebou i tenisky.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Mašlík 6
2. Jiří Morys 6
3. Vítězslav Boháček 6
4. Vladan Ležák 6
5. Míchal Jaroš 6
6. Jakub Dankovič 5
7. Lukáš Burda 5
8. Ladislav Byrtus 5
9. Petr Vala 4
10. Radek Hruška 4
11. Martin Šlapák 4
12. Michal Fiebrich 3
13. Martin Vltavský 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.