3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Hoštice vybojovaly důležité tři body


Branky


14

Hoštice vedly po půli o dvě branky. Ve druhém daly na začátku třetí a po zásluze vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o dvě branky

Velké Hoštice si k sobotnímu zápasu pozvaly mužstvo z Jindřichova. Velké Hoštice začaly aktivněji. V šesté minutě vybojoval Czerný po presinku míč, ale jeho střelu dokázal brankář Zábranský chytit. Za dvě minuty zahrával přímý kop Tietz, ale střela z jeho kopačky minula levou šibenici. Po devíti minutách vybojoval před pokutovým územím faul Olšer. Míč si k přímému kopu postavil Czerný, jehož centr našel na zadní tyči Watzlawik, který halfvolejem překonal brankáře Zábranského – 1:0. Po čtvrhodině hry získala domácí družina míč, vykombinovala ho na Watzlawika, který střílel těsně vedle. Ve 20. minutě utekl po pravé straně hostující Barvík, nahrál pod sebe Jaroslavu Hanslíkovi, který ale nsatřelil domácího obránce. Po půlhodině hry vyválčil míč Bena, jenž si obehrál dva obránce, a nahrál Czernému, který ale střílel svou slabší nohou, a brankář Zábranský jeho pokus zneškodnil. Ve 36. minutě si na rohový kop domácího Watzlawika naběhl Stříbný, který dokázal najít stopera Dombka, jenž nekompromisně zavěsil balon přímo pod břevno – 2:0. Ve 40. minutě zahrával přímý kop Lapuník, ale Maňák jeho pokus vytěsnil na rohový kop. 

Hoštice daly ještě jednu branku

Třetí branku přidaly Velké Hoštice hned na začátku druhého poločasu, když rohový kop posadil Watzlawik přesně na hlavu Stříbného, který málem protrhl síť – 3:0. Jindřichov mohl snížit za dvě minuty, ale přímák kapitána Boháčka zpacifikoval brankář Maňák. Zápas se pak dohrával. Hrálo se mezi šestnáctkami, Hoštice si hlídaly náskok a Jindřichov se nezmohl na obrat. Teprve deset minut před koncem získal po několik odrazech míč Stoklasa a ze šestnáctky prověřil bodlem brankáře Zábranského, který ale byl na místě. V poslední minutě po vysunutí Bensche střílel opět Stoklasa, ale opět si vylámal zuby na Zábranském. 

 

Velké Hoštice jedou zápas do Velkých Heraltic. Jindřichov bude hostit Zlatníky. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Od první do poslední minuty jsme byli lepším týmem. Je to zcela zasloužená výhra. Kluci dřeli po celý zápas. Soupeře jsme k ničemu nepustili a pro našeho gólmana jsme uhájili čisté konto.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Leží nja nás deka, nedaří se nám. Přitom bych neřekl, že by domácí byli lepším týmem. Bohužel jsme dostali tři branky ze standardek, cožb se nám v poslední době stává často. Byl to z naší strany zápas o ničem, a snad to příště už konečně zlomíme.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - P. Bensch [-] , T. Svrček [-] (74. M. Kaluža [-] ) , F. Dombek [-] , V. Olšr [-] (58. P. Pavelek [-] ) , A. Fabisz [-] , V. Stříbný [-] , J. Bena [-] (82. P. Stoklasa [-] ) , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Watzlavik [-]

TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - P. Táborský [-] (29. J. Sklenařík [-] ) , J. Hanslík [-] , J. Hanslík [-] (76. J. Zavadil [-] ) , P. Lapuník [-] , K. Barvík [-] , L. Bolek [-] (52. M. Čech [-] ) , M. Kuřec [-] , T. Kusenda [-] , V. Boháček [-] , M. Tilkeridis [-]

ŽK: 73. T. Svrček , 87. P. Pavelek - 73. J. Hanslík .
Hráči zápasu: D. Watzlavik , M. Maňák .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - LÁRYŠ Vít, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Jindřichov sice mohl vyjít trochu z formy kvůli odloženému utkání s Krnovem, ale dle mého jim Víťa Boháček naordinoval dvoufázové tréninky jako Bohumír Zenkl a budou natěšení.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích