2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Budišov vydřel tři body


Branky


16. O. Pasterňák , 49. T. Liška - 39. J. Dvořák , 64. T. Černoch , 81. J. Kuric (p.)
14

Hlavnice sice dvakrát vedla, ale Budišov nakonec vydoloval tři body devět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Hlavnice úřivítala v sobotník odpoledni mužstvo z Budišova. Hlavnice se konečně sešla ve větším počtu hráčů a bylo to na jejím výkonu znát. Zápas ovlivnila tři nácta minuta, kdy byl vyloučen Lukáš Marek, a Budišov musel od této chvíle hrát o deseti hráčech. Hlavnice využila přesilovku za tři minuty, když si na přímý kop Vrány naběhl Pasterňák, který zkušeně zavěsil – 1:0. Další domácí šance zahodlili Liška a Pasterňák. Ve 38. minutě odcentroval hostující Dvořák ve vápně na Černocha, který ale napálil míč do břevna. Odražený míč se pak dostal k Černochovi, jehož nahrávku přetavil v branku Dvořák – 1:1. Za dvě minuty pak si Hudeček narazil míč s Černochem, a druhý jmenovaný vystřelil tvrdou střelu, kterou ale vyrazil brankář Steiner na rohový kop. 

Budišov dal o jednu branku navíc

Hlavnice se ujala opět vedení na začátku druhého poločasu, když hostující stoper špatně nahrál brankáři, míče se zmocnil Liška a pohodlně skóroval – 2:1. V 64. minutě oslovil Kuric oslovil Vondrouše, který zacinkal na domácí tyčku. Míč se ale po závaru dostal k Hudečkovi, jenž ho předložil Černochovi, který zkušeně zakončil – 2:2. Hned za dvě minuty byl vyloučen domácí Jaksch a síly na hřišti se vyrovnaly. Hlavnice pak mohla znovu vést po hlavičce Pasterňáka, ale ta mířila těsně vedle. Budišov pak rozhodl o své vydřené výhře devět minut před koncem, když byl ve vápně faulován Eduard Levák a penaltu poslal do sítě Kuric – 2:3. Nic na tomto stavu nezměnila ani hlavička hlavnického Kirschnera z konce zápasu.

 

Hlavnice jede příští kolo do Lichnova. Budišov bude hostit Slavkov.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Pro diváky to byl velmi dobrý fotbal. Hrálo se nahoru dolů, a bylo to 50 na 50. Více štěstí měl Budišov. Škoda, mohlo to kluky nabudit do dalších zápasu. Byl to náš nejlepší zápas na jaře.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Dneska to byl zápas blbec. Po chybě stopera jsme šli do deseti a dali jsme si výzvu, že v deseti vyhrajeme. To se nám se štěstím pro nás povedlo.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - P. Čunta [-] , J. Steyer [-] (72. L. Kirschner [-] ) , Z. Vrána [-] , O. Haas [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , D. Haas [-] (68. D. Černoch [-] ) , P. Haas [-] , T. Liška [-] (57. P. Jaksch [-] ) , D. Ochrana [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - J. Dvořák [-] (68. P. Metelka [-] ) , E. Levák [-] , J. Kuric [-] , M. Pražák [-] , V. Hudeček [-] , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] , L. Marek [-] , M. Marek [-] , J. Němeček [-]

ŽK: 56. J. Steyer - 81. J. Kuric , 93. P. Metelka . ČK: 66. P. Jaksch - 13. L. Marek .
Hráči zápasu: J. Steyer - E. Levák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: THIEMEL Karel - HUDEČEK Lukáš, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Budišov má dobrý kádr a skvělý kotel agilních fanoušků. Jejich legendární chorál: „Pojďme budík, pojďme hrát, pojďme góly rozdávat“, vyhecuje tým hostů k tří bodovému zisku.
Nicméně Hlavnice je nepříjemný soupeř, i když to papírově nevypadá, bude to boj. Výsledek těsný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů