2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavkov potvrdil roli favorita


Branky


2. L. Kunc , 68. J. Král
14

Slavkov dal v každém poločase po jedné brance a porazil Vítkov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov přivítal na svém trávníku mužstvo z Vítkova. Vstup do zápasu vyšel domácím na jedničku, když Schneider nahrál Hendrychovi, který posunul míč dále na Urbana, který českou uličkou vysunul rychlíka Kunce, jenž umístil míč k tyčce - 1:0. Pak se na hřišti dlouho nic nedělo. Až ve 20. minutě hostující Prda vyslal střelu, kterou brankář Košárek vyrazil. Za pět minut pak David Marek přihrál Freyovi, jehož pokus vyrazil brankář Snášel na tyčku. Po půlhodině obehrál Prda obránce a jeho střelu vyhlavičkoval z branky domácí obránce Heinzke. Za tři minuty vystřelil Heinzke, jeho míč Snášel vyrazil, a Urban dorážel do branky. Byl ale odpiskán ofsajd a branka neplatila. Ve 38. minutě po krásné akci Krále s Kuncem špatně seřídil mířidla Tomáš Marek. V závěru poločasu přímý kop Schneidera přiťukl David Marek Urbanovi, kterého vylapal Snášel. 

Slavkov vedení navýšil

V úvodu druhého poločasu se dostal do samostatného nájezdu domácí kanonýr Urban, ale vystřelil velmi ledabyle a z šance vůbec nic nebylo. Vítkov pak zahrozil střelou Kudly, která ale minula branku. Pak se vydal na šedesátimetrový výlet Fabík, který se probil až před vápno, ale střela jen těsně minula branku. V 65. minutě střelu Kunce vyrazil Snášel na rohový kop. Za minutu Královu bombu opět skvěle vyrazil Snášel mimo tři tyče. V 68. minutě si Král udělal prostor dvěma kličkami, vletěl do vápna a podél brankáře Snášela vnesl klid do domácích řad - 2:0. Pak už se zápas jen dojrával. Z letargie vytrhla diváky pouze nepřesná hlavička Kudly a střela Beka, která taky mířila vedle. 

 

Slavkov jede příští kolo do Budišova. Vítkov bude hostit Bruntál. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Do zápasu jsme vstoupili podle mých představ. Brzy jsme se ujali vedení a měli jsme i další šance. Druhý poločas už byl bez pohybu a bez šťávy. Naštěstí jsme dali druhý gól a zápas dohráli.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Slavkov byl lepší tým. Byl na balonu silnější, přehrával nás kombinačně. My jsme ještě k tomu přijeli v dost polepené sestavě. Výhra domácích je ale zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - L. Kunc [-] (68. D. Pavelek [-] ) , M. Frey [-] , R. Hendrych [-] , R. Urban [-] , J. Král [-] (80. T. Rubý [-] ) , D. Marek [-] (77. A. Žilka [-] ) , J. Schneider [-] , T. Marek [-] (80. M. Slunský [-] ) , P. Heinzke [-] , J. Obludník [-]

TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] (25. Š. Hučík [-] ) , F. Kudla [-] , V. Ondřej [-] (46. T. Kristián [-] ) , P. Prda [-] , J. Hučík [-] (70. V. Sychra [-] ) , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , M. Bek [-] , P. Scholaster [-] , L. Dohnálek [-]

ŽK: 50. R. Hendrych - 34. K. Krása , 61. J. Hučík .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - CHLEBOVSKÝ Bohumír, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Slavkov je doma silný. Tím bych chtěl pozdravit svého kamaráda Radka Hendrycha.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích