Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 10:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatníky získaly další tři důležité body


14

Domácí po poločase vedli o jednu branku. Hosté dokázali vyrovnat, ale poslední slovo měli opět domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky po poločase vedly

Zlatníky ve svém tradičním nedělním čase přivítaly mužstvo z Lichnova. V úvodní desetiminutovce byla aktivnější hostující družina z Lichnova. Ze svého tlaku vytěžila pouze přímý kop Zahradníka, který vytáhl brankář Klimeš mimo tři tyče. Po jedenácti minutách se ujali vedení domácí fotbalisté, když po akci na jejímž začátku stál Kořínek, a pokračoval centrem Levaye, jenž našel Lukáše Němčíka, který s notnou dávkou štěstí procedil míč do brány, když balon trefil brankáře do hlavy, odrazil se do tyčky a od rukou brankáře se dostal míč do sítě – 1:0. Po brance domácí ožili a vypracovali si několik šancí. V 15. minutě se dostal do vápna Kořínek, ale Ondrusz jeho pokus lapil. Za chvilku po centru Vinckera pálil nad bránu Dočkal. V 19. minutě zahrozil z rohového kopu Lichnov, ale ze závaru před brankou nic nevytěžil. Ve 21. minutě vyslal Levay dlouhý pas na Lukáše Němčíka, který tísněn hostujícími beky pálil vedle branky. Další domácí šanci zahodil Levay. Hosté v prvním poločase zahrozili už jen po standarce, kdy Zahradník z pěti metrů trefil brankáře Klimeše. První poločas tak skončil těsným náskokem domácích fotbalistů.

Lichnov vyrovnal, Zlatníky daly rozhodující trefu

Druhý poločas začal lépe Lichnov. V 55. minutě po akci Zahradník, Jiří Podaný a Pokorný vybojovali hosté rohový kop. Ten zahrával kapitán Bartoníček, který našel na zadní tyči Pokorného, který na sebe nalákal domácí hráče a nahrál zcela volnému Bartoníčkovi, který prostřelil brankáře Klimeše - 1:1. Dalších deset minut byli hosté lepší, a dostal se do dvou úniků, ve kterých se zjevil Zahradník. Jednou těsně minul domácí branku a jednou trefil domácího obránce. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 66. minutě, když se po rohovém kopu kapitána Uvíry dostal míč ke Kořínkovi, který jej poslal nechytatelně na zadní tyč – 2:1. Ve zbytku zápasu se sice Lichnov snažil něco s výsledkem udělat, ale Zlatníky takticky rozkoskovaly hru a hosty k ničemu výraznějšímu nepustily. Naopak mohli domácí dvakrát rozhodnout. Nejdříve Levay z pětky ve skrumáži nastřelil pouze gólmana Ondrusze. Za chvilku běžel ze třiceti metrů sám Uvíra, který místo osbtřelu brankáře Ondrusze, napálil míč přímo do něj. Zlatníky to ale mrzet nemuselo, protože tři body si už udržely.

 

Zlatníky jedou příští kolo do Jindřichova. Lichnov bude doma hostit Hlavnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Dneska jsme odehráli dobře první poločas. I když LIchnov začal lépe, my jsme se šťasným gólem ujali vedení. Konečně ty laciné branky dáváme my. Na podzim jsme je dostávali. Pak jsme měli několik šancí a ty jsme neporměnili. Vstup do druhé půle nám nevyšel a soupeř z rohu vyrovnal. Dvacet minut před koncem jsme proměnili roh my a ubránili těsný výsledek. Štastná výhra, ale tři body jsou doma a to je hlavní.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Dneska jsme začali lépe než minulé zápasy. V našem tlaku jsme dostali hloupou branku a první poločas byl z naší strany takový nemastný neslaný. Nešlo nám to ani ve druhém poločase. Sice jsme vyrovnali a pak byli chvíli lepší. Dostali jsme ale druhou branku a domácí pak rozkouskovali hru a tři body si udrželi. Je to naše zasloužená prohra.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - P. Pospíšil [-] , O. Kořínek [-] , R. Uvíra [-] , V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , M. Levay [-] (85. Š. Holuša [-] ) , L. Němčík [-] (61. R. Bláha [-] ) , T. Vincker [-] (61. M. Bláha [-] ) , J. Klimeš [-]

TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - K. Podaný [-] , J. Dankovič [-] , J. Slepička [-] , M. Lazar [-] - D. Říha [-] (69. J. Konvička [-] ) , M. Pokorný [-] , O. Bartoníček [-] , J. Podaný [-] , J. Neumayer [-] - P. Zahradník [-]

ŽK: 81. T. Němčík , 90. R. Klimeš .
Hráči zápasu: O. Kořínek - P. Zahradník .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: KOVAŘIK Ondřej - RAŽNÝ Jan, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra hostů

(smích) Výhra hostů. Začal jsem se smát, jak jsem viděl čas utkání - v deset ráno v neděli.
Záleží, jak to oba týmy pojmou zodpovědně v sobotu večer. Lichnov je momentálně v laufu, pokud budou dbát pokynů kapitána Ondry Bartoníčka jako my, když s námi hrál, tak vyhrají.
My museli večer před zápasem popíjet meduňkový čaj nebo iontový nápoj a číst knížky.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů