J. Koval 47.
1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 15:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velké Heraltice vezou tři body z Krnova


Branky


47. J. Koval - 5. D. Klein , 31. D. Klein , 59. D. Ladner , 76. D. Válek
14

Heraltice po poločase vedly o dvě branky. Krnov snížil po pauze, ale Heraltice pak daly ještě dvě branky a zaslouženě vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o dvě branky

Krnovské béčko přivítalo v neděli na svém hřišti vedoucí mužstvo tabulky z Velkých Heraltic. V prvním poločase na trávníku jasně dominovala hostující družina, která se také zaslouženě ujala dvoubrankového vedení. Favorizované Velké Heraltice šly do vedení už po pěti minutách, když Košárek zprava uvolnil Daniela Kleina, který zprava poslal balon kolem brankáře Moškoře do branky – 0:1. Po půlhodině hry vyslal za obranu Válek opět Daniela Kleina, který si zopakoval zakončení při první brance – 0:2. Další hostující šance zahodili Válek, který zbytečně sám před gólmanem nahrával, a dále to byli Vucak a Daniel Klein. Domácí se zmohli po nahrávce Kovala na samostatný nájezd Zavadila, který vychytal brankář Patrik Klein. A na standardku, které na konci poločasu propadla k Chudickému, kterého Patrik Klein u tyčky vychytal.

Heraltice náskok navýšily

Vstup do druhé části vyšel lépe domácím borcům, když Grulich nahrál Kovalovi, který přímo z voleje poslal míč do protipohybu brankáře Patrika Kleina – 1:2. Po hodině hry se přetažený roh Košárka dostal ke Šrekovi, který našel před šestnáctkou Ladnera, jenž ranou z dvaceti metrů prostřelil Moškoře – 1:3. Toto hosty uklidnilo a opět převzali taktovku hry. Košárek dvacet minut před koncem neproměnil svůj samostatný nájezd. Poslední branka padla čtvrthodinu před koncem, když při přečíslení domácí obrany nacentroval Daniel Klein balon na Válka, který z první napálil míč nechytatelně k tyči – 1:4. V poslední minutě pak po nahrávce Daniela Kleina prováhal svou velkou šancí střídající Bolík.

 

Krnov příští kolo hostí Krásné Loučky. Velké Heraltice přivítají Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): V prvním poločase nás soupeř zatlačil. My jsme hráli v hlubokém bloku a nedokázali jsme se vypořádat s jejich hrou. Hosté nám dali dvě branky po našich chybách. Ve druhém poločase jsme začali odvážněji, a dali jsme hned branku. Byla to ale naše jediná šance. Hosté nám ze tří střel dali dvě branky a rozhodli to pro sebe.

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Zcela zasloužená výhra. Nepovedlo se nám pouze prvních deset minut druhé půle, kdy domácí snížili. Jinak jsme to měli pod kontrolou. Byli jsme lepší na balonu, měli jsme šance a dali jsme góly. Soupeře musím pochválit, že taky chtěl hrát fotbal. Výborní byli i rozhodčí.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
D. Moškoř [-] - M. Sklenařík [-] , J. Šimčík [-] , H. Varyš [-] , L. Zavadil [-] - T. Kolbasa [-] (65. J. Toška [-] ) , J. Koval [-] , S. Chudický [-] (51. D. Hoško [-] ) , J. Grulich [-] , J. Rolný [-] - A. Novotný [-] (30. A. Říha [-] )

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Vucak [-] (67. J. Piatkevič [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] (40. D. Zvardoň [-] ) , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , D. Válek [-] (79. A. Bolík [-] ) , J. Košárek [-] , D. Klein [-] , M. Návrat [-] , M. Lauček [-] (67. V. Kocián [-] )

ŽK: 82. D. Hoško .
Hráči zápasu: D. Ladner .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - TĚŽKÝ Michal, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: remíza

Remíza. Zkušený stratég Martin Lhotka bude chtít představit tým v co nejlepším světle.
Nebudou hrát kombinační fotbal pro oko diváka, ale takzvaný „prešovský betón“ a bod doma udolají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích