3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2023 17:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V třikrát odloženém zápase vyhrál domácí Bruntál


Branky


8. M. Cabal , 38. M. Cabal , 76. M. Cabal - 88. J. Hoblík
14

Po poločase vedla domácí družina o dvě branky. Ve druhém ještě přidala třetí. Hosté jen snížili v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o dvě branky

Ve středu se odehrál zápas mezi Bruntálem a Slavii Opava. Zápas se různých příčin třikrát odkládal. Průběh zápasu byl vyrovnaný. O výhře Bruntálu nakonec rozhodla lepší koncovka kanonýra Cabala. Domácí družina se dostala do vedení už v osmé minutě, když pěkně vyvezl míč bruntálský střední záložník Hanel, který krásně narýsoval kolmici pro Cabala, jenž nekompromisně napálil míč na přední tyč a bývalý exligový gólman Vašek byl na střelu krátký - 1:0. Opava mohla vyrovnat v 17. minutě, když Hoblík uvolnil Ryže, ale ten na Šidláka nevyzrál. Hned za minutu z dobré pozice nastřelil hostující Henčl jen břevno domácí branky. Sedm minut před přestávkou se vydal do brejku Tomášek, který přihrávkou pod sebe namazal Cabalovi, který střelou na zadní tyč dostal míč podruhé do branky - 2:0. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácích.

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhé části pokračovala na trávníku vyrovnaná partie. Po hodině hry mohl korigovat skóre zápasu Ryz, ten ale ze samostatného nájezdu neprostřelil výborného Šidláka. Bruntál pak reagoval stoprocentní šancí Cabala, který ale tentokrát míč do branky nedopravil. V 78. minutě navýšil Bruntál svůj náskok, když na levé straně Černohorský nasadil jesličky obránci a našel na přední tyči Cabala, který dovršil svůj hattrick - 3:0. Opava ale nesložila zbraně. V 82. minutě střídající Šenk přestřelil domácí branku. Aspoň čestný úspěch docílila Opava v 87. minutě, když odražený balon dostal do prázdné branky Hoblík - 3:1. Ve zbytku zápasu se už nic podstatného nestalo a Bruntál si připsal tři body.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (trenér): Byl to vcelku vyrovnaný hráč, ale my jsme v sestavě měli Cabala, který sice toho moc nenaběhá, ale je to koncový hráč a má to v noze. To ještě jednu 100 % šanci spálil. Hráli jsme v sestavě opět s dorostenci. Konec zápasu jsme dohrávali v deseti, protože už jsme měl prostřídáno, a náš hráč dostal křeče.

FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): V prvním poločase nám dali domácí rychlou branku. My jsme mohli vyrovnat, ale nastřelili jsme pouze břevno. Domácí nám pak před pauzou přidali další branku. Ve druhé části jsme inkasovali třetí branku, a snížili až v samém závěru.



Sestavy


MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - M. Goněc [-] , V. Tomášek [-] , T. Unverdorben [-] (46. M. Černohorský [-] ) , O. Krywda [-] , M. Cabal [-] , R. Hapka [-] , T. Rožnovský [-] , R. Hanák [-] , M. Hanel [-] (59. J. Kaluža [-] ) , F. Stoklasa [-] (46. M. Hurajt [-] )

FK Slavia Opava
P. Vašek [-] - Š. Henčl [-] , J. Vrána [-] (14. J. Hanslik [-] ) , T. Matějek [-] (57. M. Prchala [-] ) - J. Hoblík [-] , D. Maisel [-] - T. Ryž [-] , J. Štencel [-] - X. Nguyen [-] , O. Melecký [-] , J. Schneider [-] (81. F. Šenk [-] )

Hráči zápasu: M. Cabal - J. Hoblík .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - ROBENEK Bohumil, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Bruntál má mladé běhavé kluky v béčku, takže ať si Slavie raději vezme s sebou i tenisky.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů